Farklı etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevimyorulmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sevimyorulmaz
bu etkinlikler için kitabımın fotoğrafını çektim.umarım beğenirsiniz ve işinize yarar.sayfaları çok olduğu için bölüm bölüm göndereceğim." controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

sağol canım devamı geliyormu

devamı gelecek.

teşekkürler.bu yayınların serisinde çok güzel çalışma örnekleri var öğretmenim iyi bir kaynak

teşekkürler

sevim hocam kitabınızın adını öm olarak gönderebilirmisiniz?

rica ederim.

bu kitaptan bendede var ve biçok etkinliği uyguladım ben çocukların çok hoşuna gidiyor özellıkle yumurtadan adamlar..

slm etkinlik kitabının isimini ve yayın evini yazıp bana mail atarmısın tenks

teşekkür ederiz

hocam etkinlik kitabınızın adını gönderirmisiniz

kitabın adını isteyen tüm arkadaşlara özel mesajla gönderdim.ayrıca teşekkürler.

teşekkürler.. ben de istiyorum kitap adını arkadaşlar.. öğrenen bana da mail atarsa sevinirim..

paylaşım için teşekkürler. çok güzeller

banada kitabın adını yazar mısınız bayıldım

çok güzeller teşekkürler paylaşımın için:)

paylaşımın için teşekkürler sevim hocam çok güzel etkinlikler.

teşekkürler :)

cokkk güzelmiş bayıldımmm

çok güzel faaliyetler var gerçektende hocam rica etsem kitabın adını bana mail olarak atar mısınız teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri