Enerji ve Tasarruf Haftası İle Etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar enerjı tasarrufu ile ilgili nasıl bir sanat etkinliği yaptırabilirim? yardımcı olur musnz?

yaaa ..acil lazım arkadaşlar....=(

çok teşekkür ederim elif'çim yaa..saol=)

teşekkür ederim cimi hocam..

elbette hocamm...

enerji haftası ile ilgili nasıl bi deney yaptırabilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

arkadaşlar ses ışık ve enerji ile ilgili boyama sayfaları olan varmı elinde şimdiden teşekkürler..

tamam arkadaşım bekliyorum teşşekkürler..

teşekkürler..

enerji tasarrufu ve ses-ışı-ışık kaynakları ile ilgili tekerleme ve parmak oyunu aroyorum lütfen yardımcı olun

enerjİ tasarrufu haftasiyla İlgİlİ parmak oyunu bİlmece tekerleme Şİİre İhtİyacim var acİl ....

yardım eden yokmu

arkadaşlar bence enerji tasarrufu ile ilgili bir piyes drama yazıp oynatabilirsiniz mesela birisi lamba olur ona göre kostüm ayarlarsınız ne bileyim birisi çocuk olur ışığı açık bırakır sonunda neler olduğunu falan gösteriirsiniz..daha da genişletebilirsiniz..beğenir misiniz bilmem..kolay gelsin..

arkadaşlar enerji tasarrufu ile ilgili ihtiyacım var.

etkinlikler için çok saolun.acil lazımdı:)tşklerrr...

tuvalet pompasından lamba yaptırabilirsin çok güzel oluyor.pompanın içine ip indir .ucuna da lamba tak .inşallah anlatabilmişimdir.....

Benİm cok acİl enerjİ tasarufu ile ilegili turkce dil etkinliklerine ihtiyacim var etkinlik konum ve elimde bisey yok :((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri