Enerji ve Tasarruf Haftası İle Etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
teşekkürler.bende arıyordum bazı etkinlik örnekleri.

hocam eklemiş olduğunuz faaliyet için teşekkürler.Bu çalışmanın orjinali vardı sizmi eklemiştiniz arıyorum bulamıyorum.bulan varsa ekleyebilirmi.Çeşme kısmı alimünyum folyoyla kaplıydı...

tuvalet pompasından lamba yaptırabilirsin çok güzel oluyor.pompanın içine ip indir .ucuna da lamba tak .inşallah anlatabilmişimdir.....

tuvalet pompasından lamba mı ? hocam deıgısk bır fıkır gıbı duruyor ? resmı varsa ekleye bılırmısınız?

enerji tasarruf haftası ile ilgili program yapıcam ama çok zorlanıyorum. sunum ya da slayt gösterisi olan var mı?

türce dıl etkınlıgı lazım ve hıc bısey yok bu haftakı uygulama planım olucak :((

serbest zaman planı arıyorum.

enerji ve tasarruf haftası ile ilgili sanat etkinliğine ihtiyacım war

benimde enerji tasarrufu ile ilgili türkçe dil etkinliğine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler .

arkadaşlar musluktan ya da renkli grapon kağıtlarıyla kabartılıp süslenmiş ampullerden mobil yapabilirsiniz.ben bu hafta stajımda bunu uygulayacağım

Enerji Tasarrufu Haftası ile ilgili şiir
BABAMLA ANLAŞTIK
ARTIK ELEKTRİKLER BOŞUNA YANMAYACAK
SULAR BOŞUNA AKMAYACAK
BABAM DA BİRİKTİRDİĞİ PARAYLA
BANA BİSİKLET ALACAK...

tasarrruf nedir, nasıl yapılır,tasarruf yapmazsak ne olur,sınıfımızda evimizde okulumuzdaki enerji kaynakları kullanımları ve tasrruf yöntemleri nelerdir ?gibi sorular üzerinde konuşulabilir.

ya bana enerji w tasarruf haftasıyla ilgili sanat etkinliği lasım arkadaşlar:(

arkadaşlar benim acilen tasarrufla ilgili şiire ihtiyacım var yardımcı olun lütfen :(

teşekkür ederim yardımın için :36_15_4:

ya enerji tasarrufu ile ilgili etknliği olan yhokmuu

arkadaşlar enerji tasarrufla ilgili kumbara yaptıracam bende yarın.ailelerden boş meyve suyu kutusu istedim. kutunun bi yüzünü tamamen kesecem.üstede paranın geçebileceği kadar bi delik açıcam.çocuklar istedikleri gibi süsleyecekler kutuyu.arkaya kestiğim yere de mukavvadan ayı kesip açılır kapanır şekilde olabilen bir kapı yapıcam.umarım işinize yarar bir etkinlik olur.ben denedim evde gayet eğlenceli,basit ve kullanışlı bir kumbara oldu:)

tasarrruf nedir, nasıl yapılır,tasarruf yapmazsak ne olur,sınıfımızda evimizde okulumuzdaki enerji kaynakları kullanımları ve tasrruf yöntemleri nelerdir ?gibi sorular üzerinde konuşulabilir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri