En son okuduğunuz kitap ve en çok beğendiğiniz kitap hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
en son melekler ve şeytanlar kitabını okudum tek kelimeyle harika ama en sevdiğim kitap rüzgar gibi geçti mutlaka okuyun

Elif Şafak "Baba ve piç, Pinhan, Siyah süt"
Elif şafak ın dünyaya olan farklı bakış açısına bayılacaksınız..

en son cerrah'ı okudum ve süperdi

En son okuduğum kitaplar Üstün Dökmen'den; Yaşama yerleşmek
Fatih Kalkınç' tan ; Çizgilerle Çocuk Eğitimi

en son hepsini çok yakın tarihlerde ve bazılarını da aynı anda okuduğum için sırayla yazıyorum;

Lev Nikolay TOLSTOY : Anna Karenina

Milan KUNDERA:Şaka

Charles BUKOWSKI: Ekmek Arası

Aziz NESİN : Şimdiki Çocuklar Harika

Şolohov : Durgun Akardı Don

en son hepsini çok yakın tarihlerde ve bazılarını da aynı anda okuduğum için sırayla yazıyorum;

Lev Nikolay TOLSTOY : Anna Karenina

Milan KUNDERA:Şaka

Charles BUKOWSKI: Ekmek Arası

Aziz NESİN : Şimdiki Çocuklar Harika

Şolohov : Durgun Akardı Don

ben tolstoy un anna karanina kitabına başladım ama okuyamadım ilk defa bir kitabı yarım bıraktım siz beğendinizmi nasıldı?

bende en son ayşe kulin sevdalinka gerçekten güzel bir kitaptı. şimdi de stephen king den gece yarısını 2 geçe isimli kitabı okuyorum gerçekten çok heyecanlı...

bide AHMET ŞERİF İZGÖREN in 'şu hortumlu dünyada fil yanlız bir hayvandır' kitabını tavsiye ederim çok güzeldi...

evet o kıtabı okumadım ama okuyp seven cok en kısa zamanda okuayacgım bırde hıdır kişisel gelişiyor varmış :)

alamutun kalesi ve alamuta dönüş...tavsiye ederim okuyun şuanda da doğu dinlerini ve felsefesini anlatan kitab okuyorum beğenirsem bitirdiğimde sizlerede tavsiye ederim.

CANAN TAN :YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ:Bir solukta okunan bir aşk romanı
AHMET ÜMÜT:KAVİM:Polisiye bir roman aslında ben bu tür romanları okumazdım ama ilğinç bir roman okunabilir.
İKPAL GÜLPINAR:BENİM HALA UMUDUM VAR

en son okuduğum zülfü livaneli mutluluk muhteşem herkese tavsiye edebilirim

yürümek yalnızca bir bahanesi yalnızlığımın-inönü örsan azizoğlu'nun bir kitabı ve oldukça güzel şiirler var. en son sayfadaki yazıyı paşlaşmak istedim sizinle,ben çok beğendim umarim sizde beğenirsiniz:)
SEVGİDE BİR BENLİK,BİR RUH VARDIR;Kİ BUNUN KARŞILIĞI YOK.VE BİLİYORUM Kİ ARTIK,BUNLARI SANA ANLATMAMIN DA SENDE BİR KARŞILIĞI YOK...
SEN O DENLİ YABANCISIN Kİ SEVGİYE;SENİ SEVMEME BİLE TAHAMMÜLÜN YOK...ARTIK BANA VE KENDİ KENDİNE SENİ SEVMİYORUM DEME;DÖN BAK BİRLİKTE YAŞADIĞIMIZ OGÜNLERE,BİRLİKKEN BANA VERDİĞİN ACILARA,KULAKLARIMA FISILDADIĞIN SEVMELERE;BENİ HİÇ SEVMEMİŞSİN Kİ...
YÜRÜRÜM BEN YİNE SENSİZLİK KADAR BİRKAÇ YÜZ BİN ADIM...

en son okuduğum kitap Da Vinci şifresi.. güzel sürükleyici kitap.. son zamanlarda derslerden fırsat bulamıyorumki okumaya =( en çok sevdiğim kitap ise ipek ongun un bir genç kızın günlüğü serisi (sanırım 6 kitaptı) tabiki yaşında okuyunca güzel bu yaşta okusam zevk almazdım ama 6 tane ikitabı 2 ayda bitirmiştim..okuldan eve gelmeyi sırf o kitapları okumak için sabırsızlıkla bekliyordum...şimdi de beni okadar sürükleyen kitap bulamıyorum =(

ben tolstoy un anna karanina kitabına başladım ama okuyamadım ilk defa bir kitabı yarım bıraktım siz beğendinizmi nasıldı?

canım kusura bakma oldukça geç cevap yazıyorum ama tatildeydim yeni geldim sayılır. beğeniler kişiseldir gerçi ama ben cidden çok beğendim. bence sende biraz daha gayret et emin ol sonrasında olaylara kendini kaptıracaksın... şimdiden iyi okumalar canım

Şu anda okuduğum kitap :Saint-Exupery>>kale ...ama sen insansın

Okuduğum ve herkese önereceğim kitaplar:

1)İskender Pala>Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk
2)Cemil Meriç>Bu Ülke ve Jurnal
3)Abdullah Yıldız>Namaz Bir Tevhid Eylemidir
4)Irvin D.yalom>Nietzsche Ağladığında
5)Kürşat Başar>Başucumda Müzik
6)Nihat Dağlı>Elveda Oblomov
7)Tolstoy>Bütün kitapları ama özellikle Anna Karanina
8)İsmet Özel>Bir Yusuf Masalı ve Erbain
9)Tarık Tufan>Kekeme Çocuklar Korosu
10)Nazan Bekiroğlu>Yusuf ile Züleyha

Biraz fazla oldu ama hepsi de harika kitaplar...

'ayrılıktan sonra - jean rhys' en son bu kitabı okudum.
şimdi ise 'kadından kentler - murathan mungan' okuyorum..

jenıfer lopez hayatı

"Oxford Cinayetleri" ni okumaya başladım bugün..

Üstün Dökmen - Deniz Kabukları
Prof.Dr.Acar Baltaş - Ana - Baba El Kitabı

ZEYNEL ABİDİN RAHNUMA : FAHRİALEM

Peygamber efendimizin hayatını anlatıyor kitap. Siyer roman tadında yazılmış mükemmel bir üslup kesinlikle tavsiye ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri