En son okuduğunuz kitap ve en çok beğendiğiniz kitap hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
arkadaşlar ben en son grange siyah kan kitabinı okudun daha dogrusu iki gün önce bitirdim şimdide yine grange kurtler imparatorlugunu okuyorum gerilim sevenlere tavsiye bu adamın kitapları baştan sona kadar mühteşem taş meclisini okumuştum filmi çekildi ama kitaptakı kadar güzel degildi bana göre kitap okumaya bayılırım her gün uyumadan önce bir saat mutlaka okurum bunu bi alışkanlık haline getirdim kitap okumadan uyuyamıyorum

bende ençok"sefiller'i,"beğendim herkese tavsiye ederim ama en son okuduğum kitap"italyanca aşk başkadır"arkadaşlar herkese tavsiye ederim ayrıca "the secret,rüzgarlı tepe,suç ve ceza,angela'nın külleri,ve kar"okuyun derim herkese ii okumalar

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.

[***=http://www.7renkakademi.net/resim/][/***]

Yaklaşik Bir Yil önce Yani Dgs Ye Hazirlanmaya Başlamadan önce Enson ''robin Sharma Nin 'aile Bilgeliğini'' Okudum Tavsiye Ederim Benimde Birçok Kişi Gibi Zamanimin çoğu Testlerle Geçti Buna Rağmen Karşiliğini Alamadiğimi Düşünüyorum Firsat Bulursam 'ferrarisini Satan Bilge' Yi Okucam:):)

ya geriye döndüm bi baktım ve enson okuduğum kitap cin ali serisi imiş:)biliyorum kötü bir örnek terşkil ediyorum ama şaka fazla kitap okumasamda son yıllarda okumaya özen gösteriyorum
en sevdiğim kitap:sefiller v.hugo
en son okuduğum:dede korkut hikayeleri ... ii okumalar...bol okumalar...

katılımınız için teşekkürler.
helena 'ferrarisini Satan Bilge' yi okuyunca fikrini söyler misin.merak ettim nasıl bir kitap.

brahimazger sanırım yeni bitirdiğim kitaptan bahsediyor. efendimiz..reşit haylamazın kitabı...leyla'nın evi de güzel sakin bir kitap... dan brown kitapları da güzeldir.. başucu kitaplarımdan biri ise -her güne bir dua- kitabıdır. (semine&senai demirci)
bir kitap kurdu olarak geniş bir kitaplığım var... kitap başaka bir tutku..

ben en son Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodisi'ni okudum.Güzeldi tavsiye ederim..

zülfü livaneli MUTLULUK

Erdal öz-gülünün Solduğu Akşam
Etkisinden Bir Türlü Kurtulamadiğim Kitabi şiddetle Tavsiye Ediyorum

katılımınız için teşekkürler arkadaşlar.

benim en son okuduğum kitap:

Küçük Şeyler 2
Prof. Dr. Üstün Dökmen

"Prof. Dr. Üstün Dökmen
SİSTEM YAYINCILIK
Birlikte Gelişmeye Küçük Şeyler 2 ile Devam Ediyoruz..
Küçük şeyler, üzerinde durup düşündükçe çoğalıyor, genişleyip derinleşiyor. Böyle olması da doğal olmalı. Yaşam da bir uçtan diğerine küçük şeylerden oluşmuyor mu?
Dostlarım diyor yazar;
Küçük şeyleri, küçümsemeyin, fazla da önem vermeyin.
Küçük şeylere hakkını verin.
Küçük şeylere hakkını vermek, yaşama hakkını vermektir.
Eğer siz yaşama hakkını verirseniz,
Yaşam da size hakkını verir.
Siz bu dünyaya ve ülkenize hem borçlusunuz hem de onlardan alacaklı.
Eğer borcunuz alacağınıza yakın ise şanslısınız; kendinizi haksızlığa uğramamış hissedersiniz, haksızlık da etmemiş olursunuz, keyifli bir yaşam sürersiniz.
Eğer dünyadan alacağınız borcunuzu aşarsa, kendinizi sömürülmüş hissedersiniz.
Eğer borcunuz alacağınızı aşıyorsa, siz dünyayı sömürmüş, hortumlamış olursunuz, sizden davacı olurlar.
Eğer borcunuz mu çok, alacağınız mı çok buna bir türlü karar veremiyorsanız, yaşam muhasebesi yapmayı beceremiyorsunuz demektir.
Eğer alacak ve borç haneleri eşitse birbirine, defteri huzur içinde kapatabilirsiniz o gece.
Çünkü ya alışveriş keyifli geçmiştir, ya içinizdeki muhasebeci becerikli çıkmıştır; veya her ikisi birlikte."

herkese tavsiye edebilirim bu kitabı gerçekten güzel..

arkadaşlar formda birde kitap bölümü olmalı,herkes burda kitap tanıtımı yapmalı..

ne güzel olur değil mi?

katılımınız için teşekkürler arkadaşlar.

hasat-tess gerritsen çok etkilendiğim bir kitap olmuştur...

en son okuduğum kitap
okul evde başlar FATİH KALKINÇ

en çok Anthony Robbıns ın Sınırsız Güç ve Victor Hugo nun Sefiller adlı kitabını beğendim...en son Osman Pamukoğlu nun Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok adlı kitabınıı okudum şimdi de elim de Mümin Sekman nın Her şey seninle Başlar adlı kitabı var...Bu kitapları okunmaya değer olarak herkese tavsiye edebilirm...

Hedeflere Ulaşmanın Yolları / Dr. Paul Hauck

merhaba arkadaşlar...çalıkuşu yıllardır okuyup da bitiremediğim tek kitap...3ay önce 15. defa okudum tadı hala damağımda...her türden kitap okurum ama ağırlıklı olarak kişisel gelişimle ilgilenirim...anthony robıns,içindeki devi uyandır,sınırsız güç...robın sharma,ferrarisini satan bilge,koza kelebeği bilmez,sen ölünce kim ağlar...tavsiye ederim...

Ferrarsini Satan Bilgeyi Tam Btirmedim Sevmedim çünküü Bnce Güzel Bir Kitap Deill En Son Meleklerde Aglar Diye Bir Kitap Okudum çok Güzeldi Kadin Hayatini Anlatmiş çok Etkilenmiştim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri