En son okuduğunuz kitap ve en çok beğendiğiniz kitap hangisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
"DÜŞÜNCE YOLUYLA TEDAVİ -2" kişisel gelişim kitabı...herkese tavsiye ederim harika bir kitap...fiziksel hastalıklara neden olan zihinsel sorunlar ve bunların metafizik yoluyla tedavisi...yazarı..louise l. hay

Huzur Sokagi AŞk Romani Çok GÜzel Bİr Kİtap Tavsİye Ederİm

Ben de Latife Hanım'ı okudum çok güzel hazırlanmış bir kitap.Kesinlikle okunması gereken kitaplardan birisi..

ben en son H.A.L.Craıg' den "BEN BİLAL" ve Ali Tokul' dan "AKASYA HİKAYELERİ"' ni okudum.ama akasya hikayelerini tavsiye ederim.ben ağlayarak okudum..herşeyini geride bırakarak vatanından ayrılıp yurt dışında nice karanlıkları aydınlığa çeviren türk okullarındaki öğretmenlerimizin yaşam hikayeleri anlatılıyor bu kitapta.
""dünyasını bir bavula sığdırmış gencecik yürekler ışık götürüyor,umut götürüyor oralara.ve bir vuslat yaşanıyor şimdi.atayurt,anayurtla kucaklaşıyor...tarih ağlıyor,toprak ağlıyor,gök ağlıyor""

ayrıca yıllar önce okuduğum ve hala zaman zaman aklıma gelen bir kitabıda tavsiye edeyim..Betty Mahmudi' den " KIZIM OLMADAN ASLA"

nihat behram"ın Dar Ağacında Üç Fidan adlı kitabı çok güzel...okurken sanki o yıllarda yaşıyormuş gibi oldum...heleki o üç fidanın yazdığı son mektuplar...

avucunuzdakı kelebek AHMET ŞERİF İZGÖREN mutlaka okunmalı bence

En Son Adam FAwer ın "Olasılıksız" ını okudum.

cocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar 'adem günes'e ait bi kitap cok güzel arkadaslar herkese tavsiye ederim

yüreğe söz geçmiyor diye bir kitap 1 hafta önce okudum yabancı bi yazardı 2 günde bitirdim 367 sayfaydı ama elimden bırakamadım çok sürükleyici çok süper bir kitaptı....

Siyah Süt_ Elif Şafak Otobiyografi.. Anneler ve anne adayları mutlaka okusun. Ben kendimi buldum bu kitapta..

Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk_ İskender Pala.. Divan Edebiyatına hayran kalacağınız ve kitabın serüveniyle geçmişe bir yolculuk yapacaksınız.. Tek kelimeyle muhteşem bir eser!

İsim ile Ateş arasında_ Nazan Bekiroğlu..Anlatımı çok güzel.. Aşka aşık olacaksınız..

Benden Selam Söyle Anadolu'ya_ Dido Sotiriyu.. Kurtluş savaşı sonrasında Türkiye'den Yunanistan'a göç etmek zorunda kalan bir Rumun savaş dönemi yaşadıklarını anlatıyor.. Kitap içinde o döneme ait çok önemli anektodlar bulacaksınız..

sevilnas hocam öncelikle böyle bir konu açtığınız için çok teşekkür ederim bu konuyu görünce çok sevindim.kitap okumayı çok seven ve her zaman kitap okuyan bir insanım nereye gidersem ilk kitap reyonuna girer ordan çıkamam :) ve her zaman tavsiye üzerine kitap okunulması gerektiğini düşünen bir insanım. bu konuda çok yarar sağlayacak çünkü kitap insanları çok etkiliyor ve bazen farkında olmadan yanlış kitaplar okuyup yanlış etkilenebiliyoruz en son 'ülkemin açmayan çiçekleri' ni okudum 'ahmet günbay yıldız' tavsiye ederim...

ayrıca bu konuya yazılan bütün mesajları okudum grange nin siyah kan romanı tavsiye edilmiş onu okumuştum size çok tavsiye etmem insanın psikolojisini bozuyo gerilim romanlarını severim fakat bu romanın hiçbir faydası yoktu bence mesala da vinci şifreside bir gerilim romanıdır ama bilgi yüklü bir gerilim romanıydı tavsiye ederim...

avucunuzdakı kelebek AHMET ŞERİF İZGÖREN mutlaka okunmalı bence

bide AHMET ŞERİF İZGÖREN in 'şu hortumlu dünyada fil yanlız bir hayvandır' kitabını tavsiye ederim çok güzeldi...

her tür kitap okurum ama cinayet romanlarına bayılıyorum daha bugün Tami Hoag'ın Paranoya kitabını bitirdim yarın aynı yazarın Psikopat kitabına başlıcam

herkese iyi okumalar arkadaşlar

slm arkadaşlar ya ben yeni giriş yaptım site hakkında hiçbi bilgim yok site ücretlimi acaba ben 2yıldır ücretli öğretmenlik yapıyom kpssye hazırlanıyom bu arada neyse umarım en kısa zamanda bna cvp yazarsınız

en son okudugum kitap ALAMUT GÜVERCİNİN GERDANLIGI güzel bir kitaptı.ama en sevdigim kitap Buket Uzunuer'in kumral ada mavi tuna romanı.

en son okudugum kitap charles dickens iki sehrin hikayesi..müthiş bi kitap tavsiye ederim
bence okuyun...

en son okuduğum kıtap adam fawer ın empati kitağı tavsiye ederım çok guzel bir kurgu :)

slm arkadaşlar ya ben yeni giriş yaptım site hakkında hiçbi bilgim yok site ücretlimi acaba ben 2yıldır ücretli öğretmenlik yapıyom kpssye hazırlanıyom bu arada neyse umarım en kısa zamanda bna cvp yazarsınız

hyr site ücretli değil hoşgeldiniz aramıza :)))

ilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar.
bende en son elif şafak tan "baba ve piç" i okudum.çok tartışılan bir kitaptı.merak ettim.(sözde)ermeni katliamını ilginç bir aile bağıyla ele almış.bu konuda türk gençlerinin bilgisizliğini ve ermeni gençlerinin bu konuda ne kadar dolu ve suçlayıcı olduğunu irdelemiş.ilgilenenlere tavsiye edebilirim.

sonra cengiz aytmatov dan "beyaz gemi" yi de okudum.o kültüre yabancı olduğum için mi veya kurgu basit olduğu için mi bilemiyorum bana pek hitap etmedi.ama bir çocuğun hayal dünyasına girmek ve etrafında gelişen olayları onun bakış açısından okumak isteyenlere tavsiye edebilirim.

herkesin ilgi alanı farklıdır.herkese hitap edecek kitap vardır.okuyalım.iyi okumalar.

en son melekler ve şeytanlar kitabını okudum tek kelimeyle harika ama en sevdiğim kitap rüzgar gi geçti mutlaka okuyun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri