ELLER KAĞIDA hadiiii*****

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevriyec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
şu ellerle oluşan değişik çalışmalara bayılıyorum araştırmacı yönünüzde harika hocam böyle çalışkan öğretmenler oldukça eğitim kalitemiz artar başarılar canım

Çok BeĞendİm.teŞekkÜrler

teşekkürler

Teşekkürler...

BİŞİ DeĞİl :))::):))

bunlar harika paylaşımların çok güzel teşekkür edrimmm.

bişi değil..paylaşmak çok güzel:)::):):)

çalışmalar cok güzeller emeğinize sağlık, teşekkürler

:36_7_8:hocam süpersiniz ya ne güzel paylaşımlar gönderiyosunuz ellerinize sağlık hepsi aldık çok çok çok teşekkürler:36_7_8:

teşekkürler..

:36_7_8:hocam süpersiniz ya ne güzel paylaşımlar gönderiyosunuz ellerinize sağlık hepsi aldık çok çok çok teşekkürler:36_7_8:

canım öğretmenim beyenmeniz beni çok mutlu ediyor ..bu şekilde daha bir şevkle çalışıyorum :):):))

beyenmiş olmanıza çok sevindim arkadaşlar...

teşekkürler

teşekkürler

canım versene şu adresi banada...benimde girdiğim siteler var resim göndermeyi bilmediğim için yollayamıyorum...

arkadaş çok iyi bir araştırmacı yazar kendisi mulan karakterini rahatlıkla oynar bence hazır dil sorunuda yokken kendisi rahatlıkla çin sinemalarında rağbet görür zaten düşünsenize sizi 1,5 milyar insan tanıyor ne hoş değil mi şimdi kalkıpta 1 kaç milyonluk dilleri öğrenmenin ne anlamı varki hocam bi de çinceyi öğrenince japonca beleş veriliyor:) şaka bir tarafa teşekkür ederim

ayrıca herkese cevap verme nezaketinde de bulunuyor bence takdir edilmesi gereken bir davranış

arkadaş çok iyi bir araştırmacı yazar kendisi mulan karakterini rahatlıkla oynar bence hazır dil sorunuda yokken kendisi rahatlıkla çin sinemalarında rağbet görür zaten düşünsenize sizi 1,5 milyar insan tanıyor ne hoş değil mi şimdi kalkıpta 1 kaç milyonluk dilleri öğrenmenin ne anlamı varki hocam bi de çinceyi öğrenince japonca beleş veriliyor:) şaka bir tarafa teşekkür ederim

teşekkür ederim hocam :):)::)oyuncu potansiyeli olduğu keşkefen ilk kişi siz değilsiniz :):):

insn düşününce herşeyi yapabiliyor,işini sevmek bunun için yeterli.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri