EK DERS KATLİAMI

teşekkürler ermer. ben zaten öğlenci grubunda çalışıyorum yani sabah grubu da var okulda. sabahçılarda 8-10 çalıştı ben 10-12, bu adil mi sizce? benim tatil yapmam gerekmiyormuydu?

sana eğer yarım günlük ücret verilecekse tabiki adil.

teşekkür ederim arkadaşlar... ücretin verileceği meçhul olduğu için sitemdeydim yoksa görev yapmak değil beni üzen..

bende aynı şekilde öğleci gruba giriyorum.bende sabahtan 3 derse girdim.fakat biz 29 ekime katıldık çocuklar şiir okudular vs. o günün ücretini almam gerekiyo.bunun için ne yapmam gerekiyo.

bende aynı şekilde öğleci gruba giriyorum.bende sabahtan 3 derse girdim.fakat biz 29 ekime katıldık çocuklar şiir okudular vs. O günün ücretini almam gerekiyo.bunun için ne yapmam gerekiyo.

burcu zaten okulda bİ tÖren,kutlama varsa buna katilmak zorundasin. Çocuklar Şİİr okusun okumasin.mÜdÜrÜn senİ eĞer bİŞey İÇİn gÖrevlendİrdİyse onu yapmalisin yanİ Ücret alacak olsanda olmasanda.

arkdaşlar 28 ekimde sabahçı - öğlenci grup 3 ders yapar ve ek dersini 3 ders şeklinde iki ggrup öğretmenide alır, 29 ekimdede geçen yıl tam ücret almıştık eminim.çünkü geçen yıl ben müdürlük yapmıştım ve ek dersleri ben yazdım kadrolu ve sözleşmeli ek ücretliler zaten o günlerin ücreti veriliyor ki verilmese bile öğretmenler sıfatı ne olursa olsun milli bayram ve törenlere katılmak zorundarı

gerçi şöyle bi durum var 15 saat maaş karşılığını doldurduktan sonra kalan çalışma süresi ek ders olarak hesaplanır salı günü 3 ders ile zaten maaş karşılığı çalışdığı için o güne 3 saat ek ders yazılmaya bilir yada o hafta içinden öçalışılmayan 3 saat diğer günlerden azaltılır

arkadaşalr yarım gün eğitim demek sadece sabahçı grubun çalışması demek değildir hem sabahçı hemde öğlenci grubun ders saatinin yarrısı kullanması demektir herkes sabah- öğlen 33 saat ders yapar , sadece sabahçının çalışması da öğlenci grubun hiç çalışmaması haksızlık olur, o zaman zaten öğlenci öğretmenin 6 ssat derse girmediği düşünülerek o kadar ek dersi 30 saatten düşülmesi gerekir o da çok mantıksızz olur.

slm hocam ben taşımalı gelen bir okulda 8.30-15.30 a kadar çalışmaktayım normalde 14.30 a kadar çalışırken valilik kararıyla 1 saat daha tüm il geneline yansıtıldı bu durumda 8 bucuk saat calışıyorum ama 6 saat çalışmış gözüküyorum bunun için herhangi bişi yapabilir miyim dilekçeyle ek dersimi 8 saat alabilir miyim cevabınızı bekliyorum tşk ederim şimdiden

Hayır ilköğretimde çalışıyorsanız günde 6 saatten fazla çalışamazsınız. Çalışsanız dahi ücretini alamazsınız. Ancak anaokullarında çalışan kişiler 8 saat çalışabilirler. Sanırım öğle tatiliniz var ve bu sürede çocukları eve göndermiyorsunuz 13:30 kadar çalışın derim ben.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri