Eğitici Dolgu - Ahşap Oyuncak Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
hocam teşekkürler.çok güzel olmuş.ayrıca arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler....

hocam çok güzel.yardımın için teşekkürler.

şekil kavramıyla ilgili oyuncak yapmam gerekiyor.çocukların yapabileceği bişey olmalı mesela mukavvadan nasıl bir oyuncak olur?yardımcı olursanız sevinirim

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR prenses17... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

arkadaslar benimde eğitici oyuncak yapmam gerekiyor.ilk defa yapıcam.yardımcı olursanız sevinirim

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR gülruba... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

yap-boz yapabilirsiniz. yada üzerinde şekilerin olduğu oyun zarı hazırlayabilirsiniz.

kartondan renkli balıklar hazılayıp, üzerine rakam yazabilisin. balıkların ağız kısımlarına ataç taktıktan sonra mıknatıslı olta hazırlayıp balık yakalama oyuncağı yapabilirsin. her öğrenci yakaladığı balığın üstündeki rakamı okuyabilir , böylece sayı kavramı pekişir.

süpersiniz çok teşekkür ederim

üniversitede ben de yapmıştım.şekil ve renk kavramı ile ilgilydi.bir fon kartonuna çocukların binmiş olduğu bir hava balonu yaptım.balon daire şeklinde,çocukların bindiği sepet dikdörtgen ,bulutlar kare ,sepetin üzeri de üçgendi.
altına da 4 tane kutu küçük yaptım.kutuların birindeı daire,birinde dikdörtgen,diğerinde i kare diğerinde de üçgen resmi vardı.bunlara uygun kartlar hazırladım.mesela 10 tane farklı renklerde daire,10 tane üçgen ...
yönergeleri vardı.3 tane sarı renk daireyi daire kutusuna koy,8 tane mor üçgeni üçgen kutusuna koy gibi.
resimsiz anlamsız oldu ama umarım sana fikir verir.kolay gelsin.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim işime yarayacağına inanıyorum hepsi çok güzel:)

ya arkadaslar yardımcı olun sonbahar mevsimi ile ilgili ilgi köşeerinden birine egitici oyuncak olarak 4 yas cocuguna uygun nasıl bi etkınlık hazırlayabılırım?

slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum onun için bana yardımcı olursanız memnun olurum öğretmen bize şekil kavramından oyuncak yapmamızı istedi kontraplak var şu an bende kontraplağa şekillerle nasıl oyuncağa dönüştürebilirim ? acil birşey bulmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:36_3_12:

karşılaştırma, sıralama ile ilgili eğitici oyuncağa ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

bende fare ve kedi yaptırmıştım.2 üçgen farenın burnu dıkdortgen vucudu daire kulaklarıdıkdortgen bıyıkları ve dıkdortgen kuyruğu vardı
kedidede tuvalet kağıdı rulosunu kaplattım.iki rulonun dairelerınden buyuk daireyle iki boşluk yanını kapattım.daire gözler kare ağız ve dıkdortgen bıyıklar yaptım. dıkdortgende kuyruk.hem deliklerı kapatan daireler buyuk olduğu için ayakta durdu kedi. umarım işine yarar

ÖĞretmenİmİz Zaman Kavramiyla İlgİlİ Oyuncak Tasarlamimizi İstedİ Ve Bİr TÜrlÜ Aklimada Gelmİyo Yardimci Olabİlİr Mİsİnİz Örnekler Var Mi?

aklıma şöle bişi geldi. büyük bi saat çizilir.
küçük karelere değişik resimler çizilir.uyuyan çocuk,
yemek yiyen,oyun oynayan vb. arkaları cırt cırtlı olucak.
çocuklara saat verilip bu resimleri uygun yerlere
yerleştirmeleri istenebilir..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri