EBRULU SAAT :)))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keremcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
merhaba ebru nasıl yapılıyo bilmiyorumda

çok güzel elinize sağlık.
ebru nasıl yapılıyo hiç bilgim yok.mümkünse anlatırmısınız . teşekkürler.

harika olmuş teşekkürler

RİCA EDERİM..

MUHTEŞEM OLMUŞ..

TEŞEKKÜRLER..

çok hoş olmuş emeğinize sağlık.

RİCA EDERİM EMELCİM..

paylaşım için teşekkürler

RİCA EDERİN NNUR:)

bir ebru çalışmacısı olarak çok beğendim....bende birçok etkinliğimde ebru kullanıyorum.çocuklar kendi oluşturdukları şekilleri ve renkleri birebir yapmaktan çok hoşlanıyorlar....

Hocam ebruyu yaparken bildiğimiz ebru için olan boyalarımı kullanıyorsunuz yoksa daha pratik br yolu varmı.Yani daha kolay bulabileceğimiz malzemler varmı?Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.

sevgili afra,
ebru yapımının bir çok türü var..yapacağanız etkinliği neye uygulayacağınız çok önemli(kağıt,seramik,kumaş vs gibi)
KLASİK EBRU:boyaları öd vs kullanarak kendiniz hazırlıyorsunuz.ki bunu yapmak için kursuna gitmeniz şart.klasik ebru daha çok ebru sanatçılarının kullandığı hakiki ebrudur.buna yakın olan ebru da ise hazır ebru boyalarını kitre üzerine uyguluyorsunuz.bu çalışma ise tıpkı kalasik ebruda ki gibi seramik,kağıt ve kumaşada uygulanabiliyor.(kitre kıvamı çok önemli)

DİĞER EBRU ÇEŞİTLERİ: bu tamamen isteğe ve bütçe ye bağlıdır.
1- tuzlu su üzerine ojeler boya olarak kullanılabılır.
2-burada kullanılan ebru;hazırlanan kitre üzerine kumaş boyaları ile yapılan ebru
3-tuzlu su üzerine yağlı boya kullanılarak yapılan ebrudur.

ama bana fikrimi sorarsanız en kalıcı ve kaliteli olanı klasik ebru tarzındaki kitreye uygulanan hazır ebru boyalarıyla yapılan çalışmalardır.en çok bunu tercih etme sebeplerimden biri de bu çalışmayı seramik,kağıt,kumaş vs herşeye uygulayabilmemdir.tabi gönlüm klasik ebrudan yana ,ancak günümüz şartların da koyun ödü bulmak boyayı hazırlamak hem maliyet anlamın da hemde zaman anlamında pek mümkün değil:)

istemeniz durumunda ebru ile ilgili birkaç örnek ekleyebilirim siteye...kolay gelsin.

Neslihan öğretmenim, bilgilendirme için, teşekkür ederim.

TEŞEKKÜRLER HOCAM. ÇOK GÜZEL OLMUŞ:)

ellerinize sağlık.Peki nasıl yaptınız

ellerınıze saglık paylasımınız için tesekkurler...

ne güzel olmu öyle..
ellerinize sağlık :)

Çok GÜzel OlmuŞ

Ya benimden aklımdan çokça geçiyor, çocuklarla ebru yapmak ama yaş grubum karışık, 5 ve 6 yaş.. sizce yapabilirler mi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri