Drama Etkinliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatma3350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
biz lise 3.sınıf çocuk gelişimi öğrencisiyiz öğretmenimiz bizden animasyon sergilememizi istedi sergileyeceğimiz oyundan not alıcaz 5 kişilik bir gurubuz,bize komik animasyon(drama) mesaj verici öğretici ve eğlendirici 15 dakikalık kısa bir oyun gerekli.
yardımlarınızı örneklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler:36_3_12:

Bilen kimse yokmu

doktor
hemşire
yaya(yaralı)
şöför
trafik polisi
bu karakterlere uygun drama lazım bana,yardımlarınızı bekliyorum:36_11_12:

hiç kimsenin bilğisi yokmu

konum ulaşım ulaşım ile ilgili parmak oyunu hikaye sanat etkinliği ne ihtiyacım var teşekkürler

çok çok teşekkür ederim

arkadaşlar şimdiye kadar bana her konuda çok yardımcı oldunuz çok tşk sizlere ve şimdide bana anneler günü ile ilgili kısa bir drama lazım acaba yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşk sizlere:36_3_12:

burda iki tekerleme var :):):):)

Tekerleme: (Nevriye eklemiş)
Arabam dört teker
Üstünde yük çeker
Ağlasam duyar mı?
Kornaya basar mı?
Ağlama,bağlama
Bu oyundan çıkma

doğrusu bu canım :):):)

acaba yardımcı olamıycakmısınız arkadaşlar

ben yardım edeyim diyecem ama canım aynı durumdayız :) bende arıyorum bulunca söylerim ok hocam

teşekkürler emel hocam

Arkadaşlar çocuklara duygu kolyesi yaptırıcam mutlu mutsuz kavramları ile ilgili ardından drama yaptırmak istiyorum aynı etkinlik ile ilgili nasıl bişey yaptırabilirim paylaşımlarınızı bekliyorum

öğretmenlerim, kendilik kavramının gelişimiyle ilgili bir drama yapacağız. kitaba baktım ve birkaç bildiğim örnek dışında -ki o örnekler de sıcak sandalye, sevgi bombardımanı, kendi reklamını yap, arkadşının reklamını yap...- gibi dramalardı.bunun dışında drama örneği bilen var mı acaba? paylaşabilir misiniz? teşekkür ederim..iyi çalışmalar..

meraba acilen gelenek ve göreneklerle ilgili drama planına ihtiyacımm var yardımcı olursanız sevinirimm

drama planının ne olduğunu bile bilmiyorum hocam biraz açarsanız size sevinirim.

ısınma canlamdırma ve değerlendirme aşamlarından oluşuyor. konuyla ilgili ısınma harekelteri oyun hikayelerden oluşyo

bir sofra hazırlayıp nasıl yemek yendiğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini canlandırmak olası. malesef elimdeki drama örneklerinde hazır bir şey bulamadım bu konuyla ilgili. başarılar...

çok teşekkür edermm işime yarıyacağına inanıyorumm..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri