DoĞu Da ÖĞretmen Olmak...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 9:51
oradki diğer öğretmenler neler yapıyormuş nesneleri gösterip türkçelerini söyleyerek başlasanız siz bazı kalıp cümlerin türkçe karşılığını öğretebilirisniz üzgünüm çok bir fikrim yok

Arkadaşım bencede yapacağın etkinliklerin resimlerini gösterip adlarını öğretebilirsin ve kesinlikle Türkçe konuş zamnla anlarlar zaten çocuklar herşeyi çabuk kaparlar kolay gelsin aslında sitede bu konu önceden görüşülmüştü.Arama yap istersen.

Çok teŞekÜrler arkadaŞlar konuyu sİte İÇİnde arayacaĞim........

işiniz çok zor arkadaşlareğitim adına bu ülke adına birşeyleri başarmak için gösterilen çabaları takdir ediyorum. allah sabır kolaylık be başarılar versin

evet arkadaslar bende URFALIYIM ama ne zorluklarla okudum bı ben bı allah bılır bızım burda kızlar okutulmaz okumaya heveslı ve cok basarılı olanlar ıse kızlardır malum okutulmuyoruz ama bıze o hak verıldıgı anda ınanınkı tum cabalarımızla basarıyoruz cunku okumazsak yasca bızden buyuk bırıne verıp hayatımız boyunca cocuk dogurup sureklı sıkıntı stres ıcınde olacaz ama ben burdan butun urfalılara seslenıyorum bazılarımız okuyup dısarıya gıdıyo neden ya neden kendı memleketınızde gorev almıyosunuz nııcın sıze soruyorum ben kendım 2yıldır kendı memleketım yanı urfanın ilçesınde gorev yapıyorum bu yıl köye atandım çok kötu arkadaslar ben okadar yardım ıstedım DESTEK ISTEDIM KIMSEDEN KARSILIK ALAMADIM COCULARIN AYAKLARINDA GIYECEK BI CORAP YA BIRAKIN CORABI BI AYAKKABI BILE YOK YAGMUR CAMURDA TERLIK ILE SINIFA GELIYOLAR NEYSE ARKADASLAR ANLATMAKLA BITMEZ GORMENIZ LAZIM AMA NEOLURSA OLSUN KORKMAYIN CUNKU OGRETMENLIK KUTSAL BI MESLEKTIR FEDAKARLIK ISTIYOR O YUZDEN ....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri