Sanıyorum en sorunlu benim çünkü 3 sabahcı 3 öğleci 6 kişiyiz. Ben sabahçıyım diğer devre arkadaşlarım bu sene bana yapmadığını bırakmadı ve canımdan bezdirdi. Birinci dönem okul müdürü de onlarla birlikte çalıştı daha doğrusu onların ne yaptıklarını bildiği halde yaptıklarına çanak tutup, destek verdi, arkadaşların öğretmenlikle alakaları yok okula eğlenmek için geliyorlardı. Sürekli beni şikayewt ediyorlar yeni müdürle de aramı açtılar. Müdür sizi soruşturdum olayı anladım kıskançlık dedi sonra baktım onunda tavırları değişti. Bu sene çok yıprandım. Velilerimi kışkırtıyorlar, öğrencilerimin karşısında saygınlığımı yoketmek için her şeyi yapıyorlar ortak kullandığımız beslnem odasına giriyorlar benim saatimde neymiş haklarıymış ortak alana istedikleri gibi girerlermiş, orada çaylarını koyuyorlar, oyalanıyorlar, yüksek sesle konuşma, bana hakaret her şey yapıyorlar, kapı çalınsın dedim ısrarla çalmıyorlar bir gün önce görgü kurallarına işlemiştrik sınıfta öğrencim uyarmış bir öğretmene yakışırmı "ortak kullanım alanlarına girerken kapı çalınmaz, silin kapı çalma işini kafanızdan "demek bunun anlamı nedir? Arkadaşlarımın terbiyesizlikleri çok çok daha örneğin siz onun işini yapıyorsunuz diye hizmetlileri sıkıştırıyorlar. Daha neler neler ve ben çok kötüyüm. Herkez bana takma kafana herkez onları çok iyi biliyor siz işinize devam edin diyor ama öğrencilerim önünde bana terbiyesizlik yapmaları, öğrencilerime müdahale etmeleri beni çok kızdırıyor. Öğrenci velileri müdüre çocukların önünde böyle şeyler olmasın deyince sizi öğretmeniniz mi yolladı diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.