Çok Güldüm Çok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Bende sataj ansısı olarak anlatmak istiyorum: Bir sabah kız öğrencim sınıfa geldi ve arkadaşı ahmeti dudağından öptü daha sonra arkası döndü ve giderken birden tekrar ahmete dönerek göz attı ve el salladı. ben bunu görünce açıkçası şok olmuştum ve çok gülmüştüm

çocukların tamamı süper...Bizler onlara birşeyler öğretirken onlardanda çok şey öğrendiğimizi kabul etmeliyiz.En azından hayata espirili bakmayı bize yeniden kazandırıyorlar... :)

Bu arada çok komik bir olay:) Bİlgisayar etkinliğinde bilgisayar öğretmeni "şimdi 2 kere tıklaman gerek" şeklinde yönerge verdi.Bİzimkisi ne yaptı? Bİlgisayar ekranına eli ile iki kere tıklmasın mı?

ben de stajdayken melis diye bi kiz vardi. cok seviyordum o kizi :D bi gun geldi kiz meslek lisesinden staja gelen kizlardan birini gosterdi. "mustafa ogretmenim , nilay ogretmenim bugun ne kadar guzel olmus di mi" dedi. sonra kulagima "o zaman evlensene onunla" dedi. o gün boyunca gülmüştüm.

yeldaizmir' Alıntı:
daha önceki yıllarda okula yeni başlayan 4 yaşındaki bir öğrencimin beninin olduğunu farkettiğmde aaaa büşra senin benin varmış dememle bana şu şekilde bir bağırması vardıki sormayın :O SEN DEĞİLSİN O BENİM BABAM meğersem büşra o lekenin ne olduğunu babasına sormuş babasıda lekenin ben olduğunu söylemiş tabii babası ben diyince oda o lekeyi babası zannediyomuş

Bİlgisayar etkinliğinde bilgisayar öğretmeni "şimdi 2 kere tıklaman gerek" şeklinde yönerge verdi.Bİzimkisi ne yaptı? Bİlgisayar ekranına eli ile iki kere tıklmasın mı?

BU İKİSİNE ÇOOK GÜLDÜM:D:D:D

MouSTaPHa83' Alıntı:
ben de stajdayken melis diye bi kiz vardi. cok seviyordum o kizi :D bi gun geldi kiz meslek lisesinden staja gelen kizlardan birini gosterdi. "mustafa ogretmenim , nilay ogretmenim bugun ne kadar guzel olmus di mi" dedi. sonra kulagima "o zaman evlensene onunla" dedi. o gün boyunca gülmüştüm.

Geçen hafta sanat etkinliğinde babalara verilmek üzere çerçeve yapıyorduk Yıldırım isimli öğrencim akşam babasına çerçevesini vermiş babası bana çerçevemi yaptın oğlum demiş oda ben yapmadım öğretmenim yaptı demiş babasıda öğretmenin bana neden ahediye yapsınki deyince Yıldırımın verdiği cevap "bilmem belki öğretmenim sana aşık olmuştur belki seninle evlencektir baba sen annemi boşayıp öğretmenimle evlensene"ertesi gün annesi bu olayı anlatınca hem gülme krizine girdim hem utandım.Bu arada Yıldırım okula yeni başladı babsıda okulu merak ediyormuş ve ziyarete gelicekmiş ama Yıldırımın sözlerinden sonra adamcağız utancından okula gelemiyor

cok kotu yaaa...

sorma utancımdan yerin dibine girdim

ben bir gün öğrencilerime jimnastik hareketleri yaptırırken hadi çocuklar bisiklet sürelim dedim Ali adındaki bir öğrencim öğretmenim zincirim attı dedi söylerken çok komikti

bende bir öğretmen adayıyım ya bu çocukların hepsi çok şeker bayılıyorum onlara benimde başıma böle şeyler geldi ama lisede staj yaparken can88 arkadaşımızın sölediği sebze ve meyve olayı aynene benimde başıma geldi ve ben çok şaşırdım. staj yaptığım arkdaşla beraber çok güldük.:-) :-) :-)

bugün sabah okula gidip çocuklarla günaydın faslından sonra Doğu adlı öğrencim yanıma geldi ve bana dediki "Öğretmenim bugün çok güzel olmuşsunuz sokakta peşinize takılanlar olmuştur" bende dedim ki "doğu kimse takılmadı ama takılırlarsa beni korur musun" ne dese beğenirsiniz "Valla öğretmenim bu güzellikle bende takılırım peşinize"

yeldaizmir' Alıntı:
bugün sabah okula gidip çocuklarla günaydın faslından sonra Doğu adlı öğrencim yanıma geldi ve bana dediki "Öğretmenim bugün çok güzel olmuşsunuz sokakta peşinize takılanlar olmuştur" bende dedim ki "doğu kimse takılmadı ama takılırlarsa beni korur musun" ne dese beğenirsiniz "Valla öğretmenim bu güzellikle bende takılırım peşinize"

hehehe cok hos yaaa :D

Yukarıda resmini gördüğünüz Ozan isimli öğrencim 3,5 yaşında ve okulun en tombik öğrencisi ben onu salamım diye severim geçenlerde çocuklara S

Kusura bakmayın yeğenim yanımda beraber yazıyoruz nereye bastıysa artık yazarken konu gönderilmiş burdan devam edeyim

Geçenlerde çocuklara Süt Bal Yumurta diye bir şarkı öğrettim şarkıda ben bi ineğim ben bir arıyım ben bir tavuğım diye sözler var bu Ozan geçenlerde bu şarkıyı mırıldanıyor önce nedediğini anlamadım dikkatli dinleyince mırıldandığı sözler "ben bir salağım " salamım diyeceği yerde salağım diye mırıldanıyor

ben bir gün öğrencilerime jimnastik hareketleri yaptırırken hadi çocuklar bisiklet sürelim dedim Ali adındaki bir öğrencim öğretmenim zincirim attı dedi söylerken çok komikti

Geçenlerde çocuklara Süt Bal Yumurta diye bir şarkı öğrettim şarkıda ben bi ineğim ben bir arıyım ben bir tavuğım diye sözler var bu Ozan geçenlerde bu şarkıyı mırıldanıyor önce nedediğini anlamadım dikkatli dinleyince mırıldandığı sözler "ben bir salağım " salamım diyeceği yerde salağım diye mırıldanıyor

çok güldüm çokkk:))
bende yeni mezun oldum cumartesi günü kpss ye giriyorum.
darısı benim ve tüm öğretmen adayı arkadaşlarımın başına...

bugün çocuklarımdan bir tanesi oyuncak bir yazar kasa getirmiş bende Umut isimli öğrencimi bakkal yaptım dergi parçalarındanda kağıt para yaptım oyuna başladık oyun bitti herşeyi topladık kağıt parçalarınıda çöpe atcakken Umut yanıma gelip öğretmenim ben o kağıt paraları eve götüreyim bakarsınız birgün lazım olur demezmi gülmekten krize girdim valla

yaa ne güzel anılar bunlar bende artık öğretme nolmak istiyorum şu son iki yılımın hemen geçmesini ve hemen atenmayı istiyorum inşallah hemen olur.Aslında stal döneminde benimde basıma bunlara benzer olaylar geldi mesela anıl diye çok yaramaz bir öğrencim vardı bigün kesme yapıştırma yaparken arkadaşının masadan düşüp makasın gözüne batmasına neden olacaktı çok korktum ve eğer ulaş ordan düşseydi neler olurdu düşündün mü hiç dedim cevabı "heeeee salak ölürdün ölürdün" hiç üzerine alınmadı anıl ama ben çok korkmuştum gerçekten:(

yeldaizmir' Alıntı:
bugün çocuklarımdan bir tanesi oyuncak bir yazar kasa getirmiş bende Umut isimli öğrencimi bakkal yaptım dergi parçalarındanda kağıt para yaptım oyuna başladık oyun bitti herşeyi topladık kağıt parçalarınıda çöpe atcakken Umut yanıma gelip öğretmenim ben o kağıt  paraları eve götüreyim bakarsınız birgün lazım olur demezmi gülmekten krize girdim valla

çok güzel yaa :D ayyy ne tatlıdır onlar şimdi :D :D
:opucuk:

öyleler Zehra'cım sen göreve bir başla bak nelerle karşılaşcan :)

ay kıskandım siziöğrencilerinizden bahsederken hepsi akıl küpleri maşallah
bende berkenin komik ama zekiliklerinden bahsediyim
berke çok soru soran birçocuk ve onun sorularından şuan aklıma gelenlerinde biri:
-anne biz konuşurken ağzımızdan harflerde çıkıyomu?
buyurun bakalım siz olsaydınız buna ne cevap verirdiniz?:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri