Çok Güldüm Çok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
harfler sadece kalemden çıkar :D

o kadar tatlılar ki minicik şirin mi şirin bir kız öğrencimin annesi anlattı .Bu bizim şirin kız evde babasının gözlüğünü takıp evdeki aynanın karşısına geçiyormuş sonrada eliyle yanağına çukur yapıyormuş ( gözlüklü ve gamzeliyimde yani yanağında çukur gamze )annesi yakalamış kızım napıyorsun öğretmenime benzedim bak demiş.Nasıl güldüm bir kaç gün sonrada saçlarım kısa diye oda kestirmiş öğretmenimki gibi olsun diye.Nasılda örnek alıyorlar.
Bir öğretmen arkadaşımın kızıda bendeydi bu sene her gün ne renk ruj sürsem gelir bakardı öğretmenim bu gün kahverengi bugün bembe vb.
takı taksam bunu nerden aldın öğretmenimmmm senin kaç ayakkabın var niye diyer kulplu çantanı takmadın vb

yine birgün çcukları hikaye etkinliğine aldım çok kısa değil diz altında kiloş etek giymiştim en öndede o öğretmen arkadaşın kızı oturuyordu sen tut eteğimi kaldırmaya kalktı zor kurtardım vallahi.

ne yapsan inceliyorlar .

benimkilerde ben saçlarımım nasıl yaptıysam onlarda aynısını yapıyorlar ne giydiysem ertesi gün benim gibi giyinmeye çalışıyorlar benim konuşma tarzımda konuşuyorlar okulda ben ve küçük Yelda'lar dolaşıyo anlayıcağınız

DOĞRUDUR İNANIRIM
OKULUN SON HAFTASI SERBEST GİYİNEBİLİRİSİNİZ DEDİM VALLAHİ HERGÜN HEPSİ FARKLI FARKLI GİYİNİP BAKKKKKKKK DEDİLER BANA ALEMLER BU ÇOCUKLAR.ÖZLEMEYE Mİ BAŞLADIM NE YOKK DAHA DEĞİL AZICIK DİNLENEYİM.

Ben kızılay kreşinde çalıştığım için yazında okul açık ama varya ben geceleri bile özlüyorum onları.

bugün akşam saat 19:00 iki öğrenci kaldıı velilerini bekliyoruz o kadar bunalıdım kii sınıfın duvarları üstüme geliyor dedim hadi parka çıkıyoruz o an anladım ki benden daha çok bunalan birileri daha varmış...Eren dedi ki "öğretmenim allah sizden razı olsun,Allah beyninizi ve yolunuzu açık etsin" dondum bir süreeee sonra koptumm tabiiii:):):):)

Canım ya çok sıkılmış demekki

süpersin mustafa bende aynen öyle bir açıklama yaptım berkeye:)

prş günü öğrencileri havuza götürdük nefes tutma çalışmaları yapılıyor antrenör melihe dedi ki "melih gözlüğüm havuza düştü onu verirmisin" melih hiç başını kıpırdatmıyoo su tam boynunda bir hareket ile gözlüğü attı havuzun dışına biz şoktayız canım ayağı ile bulup atmış dışarıyaa :D hepimiz koptuk :D antrenör dedi ki "melih senin için farklı bi çalışma yapmam lazım:D "

Benim de üçüz öğrencilerim vardı.Birgün geziye gidecektik gezi için anneleri para vermişti üçü için paylaştırılacaktı.Çocuklardan biri dedi ki öğretmenim bizim paralarımızı da ver de cebimize koyalım. Ben de dedim ki bunu bozdurup üçünüze paylaştıracağım.Sonra içlerinden biri dedi ki öğretmenim nasıl yani parayı üçe mi keseceksin de paylaştıracaksın....Bu da unutamadıklarımdan dır sizlerle paylaşmak istedim...

o_tugba_o' Alıntı:
prş günü öğrencileri havuza götürdük nefes tutma çalışmaları yapılıyor antrenör melihe dedi ki "melih gözlüğüm havuza düştü onu verirmisin" melih hiç başını kıpırdatmıyoo su tam boynunda bir hareket ile gözlüğü attı havuzun dışına biz şoktayız canım ayağı ile bulup atmış dışarıyaa :D hepimiz koptuk :D antrenör dedi ki "melih senin için farklı bi çalışma yapmam lazım:D "

:D:D:D canım yaa... korku insana neler yaptırıyor...

arkadaşlar bugün okulu denetlemeye geldiler bazı levhalar eksikmiş bu çıkış levhasını hemen taktırdılar neyse biz bunlar olurken uyku saatindeydik,kahvaltı dönüşü çocuklar bu levhayı gördü;ve yorumlar başladı :):):):)

--aaa buraya tuvalet yapmışlar
--hemde erkekler tuvaleti
--hayır bu burda koşmak yasak demek
--hayır yolunu kaybeden misafirler için

şeklinde yorumlar geldi tabi ben koptum :):):):)

çok tatlı yorumlar yaa:)baya yaratıcılar ama maaşallah

geçnlerde büşra ismindeki öğrencim suçiçeğine yakalanmış okula gelemiyordu bende nasıl olduğunu öğrenmek için aradım büşranın bana söylediği çok hoşuma gitti ve hala da aklıma geldikçe gülüyorum "öğretmenim bir süre daha okula gelemicem çünkü çiçeklerim hala solmadı of ya ne zaman solcak bu çiçekler"

Merhaba...
Onat isimli bir öğrencim annesi ve babasıyla çıktığı vapur gezisini anlatıyordu, Mehmet Akif Ersoy isimli vapura binip Beşiktaş'a gitmişler orada gezmişler falan, ona Mehmet Akif Ersoy'un kim olduğunu sordum cevap aynen söyle "Vapurrr" :)

Başımın tatlı belası Sarp ve diğer öğrencilerle bilgisayarda etkinlikler yapıyorduk, Sarp öğretmenim şimdi napıcam diye sordu ve çiçeğin üzerine gelip tıklamasını söyledim sarp mouse imini çiçek üzerine getirdi ve monitörün üzerine iki kere vurdu tabi ben iptal koptum :)

Bende bi köyde öğrentmenlik yapıyorum. Buradaki askeriyenin garnizon komutanı, okul müdürü sınıfımızı ziyarete gelmiş. Kapıdan öğrencilerle muhabet ediyo bi taraftandan çocuklar öğe yemeği için dışarı çıkıyordu.
Son olarak komutan 'eve neyle gideceksiniz' diye sordu. Öğrencilerimden en haylazı yıldırım 'ayaklarımızla gidicez ya neyle' diye bi cevap verdi. müdür napıcağını şaşırdı. Ne dese beğenirsiniz
zamani çocukları işte :)

Çok hoşlar ya:)

Bugün diğer öğretmen arkadaşla aldığımız mutfak eşyaları üzerine konuşuyorduk ben mutfak robotununun çok parçaları olduğunu mutfakta çok yer kapladığından falan bahsediyordum bu arada Umut bizi dinliyormuş e dediki " öğretmenim yarın robotunuzu okula getirirmisiniz" dedi bende robotu napıcaksın Umutcum dediğimde "napabilirim öğretmenim oynucam" Umut mutfak robotunu oyuncak zannetmiş

bugün anadili etkinliğinde çocuklarla birlikte 5 küçük şişe adlı parmak oyununu oynuyoduk Ozan oyunun bir yerinde itiraz etti birkaç kere daha itiraz edince bende Ozan'a o zaman sen söyle dedim bir sessizlik oldu sınıfta herkes Ozan'ın söylemesini beklerken Umut Oturduğu yerden jamalakko diye bağırmazmı bütün sınıfı bırakın bütün okul krize girdik gülmekten

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri