Çok Güldüm Çok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
çocukların bizleri nerede ne şekilde şaşırtacağı hiç belli olmuyor doğrusu:)

muhteşemler ya kırıldım qülmekten =)) teşekkürler paylaşımlarınız için

staj günlerimden birinde rahatsızlanmıştım, sınıf öğretmeni beni solgun görünce sordu:hayırdır neyin var hastamısın, evet hocam karnım ağrıyor(afedersiniz)tuvalet sorunum var da dedim. öğrencilerimizden bir tanesi de bizi dinliyormuş ne dese beğenirsiniz'öğretmenim aktivia yiyin ozaman' öyle şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim ve çooook güldüm...

Ben kedileri çok severim sınıfımdada birtane kedi biblom vardı.Birgün kayboldu öğrencilerimle aradık fakat bulamadık ben çok üzülmüştüm öğrencilerimden biri "öğretmenim üzülme biz sana kedi alırız dedi"güldüm ve hoşumada gitti .Ertesi gün o öğrencim kucağında bir yavru kedi ile öğretmenler odasına girdi tüm okul kahkahalara boğuldu.Öğrencimin bu davranışı beni çok etkilemişti.Onu çok seviyorum ve unutamam

süper ya bu çocuklar :D :D :D

gülsüm' Alıntı:
semihcandan bahsetmiştim bi önceki mesajımda.yine bir gün serbest zaman etkinliğinde sınıfta bir o yana bir bu yana çığlıklarla koşan Semihcanı yanıma çağırdım ve 'Semihcan artık beni sevmediğini düşünüyorum.sınıfın içinde böyle bağırarak koşman beni çok rahatsız ediyor ve bunu sana daha öncedende söylemiştim'dedim.
Gözlerimin içine baktı özür dilerim öğretmenim bi daha yapmam dedi,ve arkadaşlarının yanına döndü.Ama gözleriyle hala beni takip ediyordu.Birkaç dakika geçmedi ki yanıma geldi ve onu kucaklayıp öpmeme sebbep olan şu cümleyi kurdu: 'ÖĞRETMENİM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM.SENİ ÜZMEK İSTEMİYORUM.AMA BİLİYORMUSUN BÜTÜN SUÇ BU KULAKLARIMDA... SÖYLEDİKLERİN BİR KULAĞIMDAN GİRİYOR DİĞERİNDEN ÇIKIYOR...
Şimi soruyorum sizlere böyle bir cevapta tepkiniz nolurdu:P
ben bu çocuğu oracıkta yerdim heralde yiyemesem bile her yeri ıssırmaktan morarabilirdi:) allahım bu çocuklar beni öldürecek yaa:):):)

Sınıfımda mert isimli diğerlerinden küçük bir öğrencim var.Devamlı yanımda dolaşır.Yoklama yaparkende yanımda bekliyordu.Herkes yoklamaya burdayım diye cevap verdi sıra mert'e gelince ne dedi peki:YANINDAYIM

Öğrencilerimden biri televizyondan öğrendiği içli bir şarkıyı söyleyip oof of içim yanıyo dedi.Yanında duran esra ise sinirli bir şekilde e sende su iç o zaman demezmi.Çok güldüm ya

çok hoş ya dudaksil ha

slm.bende köy okulunda çalışıyorum.Yerli malı haftasında çocuklara bilgi verebilmek için "çocuklar malın ne olduğunu biliyomusunuz" diyerek giriş yaptım ve hep bir ağızdan "Öğretmenim ev" dediler.Bu beni şaşırttı doğrusu hep bir ağızdan ev denmesi.Sonradan öğrendim ki kürtçeyle mal ev anlamına geliyomuş.

ya inanın öyle güzel anılar anlatmışsınızki keşke benimde bitmiş olsa ve bende atansam. 1 yıl biterde atanırım bende dermisiniz :D :D :D

artık anasınıfı öğretmenlerin rahat giysiler giymeleri gerekiyo pantolon tipi eşofmanlar gibi benim mavi eşofmanım vardı üç gün üst üstte giymiştim ögrencimin bir tanesi dediki:öğretmenim babam sizin adınızı mavi eşofman giyen bişeymi diye gülsemmi kızsammı anlamadım.

bu çocuklar hakkaten çooook komikler....

şu bücürlere bak nasılda laf yetişdiriolarya

BUGÜN ÇOCUKLARA CD'DEN ÇOCUK ŞARKILARI DİNLETTİM YARIN YENİ ŞARKILAR DİNLETECEĞİM DEDİM BİR TANE ÖĞRENCİM DEMESİN Mİ
"ÖĞRETMENİM SENDE İSMAİL YK'NIN KASETİ VARMI KALAKALDIM
ZAMANE ÇOCUKLARI

geçen gün beslenme yapıyoruz:[/font]

geçen gün beslenme yapıyoruz: umut diye bir öğrencim var. "devrim biliyor musun, aslınur sana abayı yakmış."dedi. devrimin cevabı: "oğlum sapık mısın nesin ben daha okuyorum."    Resmen koptum.

geçen gün beslenme yapıyoruz: umut diye bir öğrencim var. "devrim biliyor musun, aslınur sana abayı yakmış."dedi. devrimin cevabı: "oğlum sapıkı mısın nesin ben daha okuyorum."    Resmen koptum.

allahım yaa bu çocuklar gercekten müthish yaaa.
çok merek ediyorum kısmetse benim ilk öğrencilerim nasıl olacak acaba

koptum......ben ya bunlar ne müthiş çocuklar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri