Çocukların enerjılerını boşaltmak ıçın neler yapmalıyız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecrin33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ecrin33
jımnastık hareketlerı örneklerı vs...

Etkinlik aralarında müzik eşliğinde minderden atlama,takla çalışmaları,dans vb seyler hoşlarına gidiyor cocklarınnn....

farklı birşey arıyorsanız çocuk yogası deneyebilirsiniz kitap ve cd leri var ben araştırdım ama edinemedim. eğlenceliye benziyo..

ben o gün planın konusuna uyan bir grup şurup şarkısı açıyorum,müzik durunca donuyoruz,kalıyoruz :) hareket eden yanıyor...dikkatleri yeniden tazeleniyor,enerjileri de boşalıyor...kahvaltıdan önce zaten sabah jimnastiğimiz var.etkinlik aralarında eğer herkes ayrı telden çalıyorsa :) "hadii elma toplamayaa" diyorum.hoplaya zıplaya topluyoruz elmaları.sonra da afiyetle yiyoruz,devam ediyoruz etkinliğe :)

başka metodları olan arkadaşlar da paylaşırsa,çok seviniriz...

arkadaşlar,bu konuda başka uygulamalarınız vardır illa ki...paylaşırsak,herkes için çok faydalı olur...aynı konu olacağı için,başka başlık açmadım,o yüzden burdan soruyorum.

enerjilerini boşaltmak için biz diğer öğrenciler teneffüsteyken çığlık atma yapıyoruz benim işarterimle başlıyor ve 3 -4 kez tekrarlanarak yaklaşık 5 er saniye atıyorlar birbirlerinin sesine dayanamıyorlar :) hareketlenme oalrakta özellikle serbest saatte çok kıpırdanıyorlarsa oyuncakalr ortada yer açıyoruz ve oldumz yerde koşmaca yapıyoruz sabah sporunu güne başlarken bazen yapıyoruz :) inş faydalı oalbişmişimdir

benim öğrencilerim hiçbişeyden memnun olmuyolar ya

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri