Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çocukların enerjılerını boşaltmak ıçın neler yapmalıyız?
ben o gün planın konusuna uyan bir grup şurup şarkısı açıyorum,müzik durunca donuyoruz,kalıyoruz hareket eden yanıyor...dikkatleri yeniden tazeleniyor,enerjileri de boşalıyor...kahvaltıdan önce zaten sabah jimnastiğimiz var.etkinlik aralarında eğer herkes ayrı telden çalıyorsa "hadii elma toplamayaa" diyorum.hoplaya zıplaya topluyoruz elmaları.sonra da afiyetle yiyoruz,devam ediyoruz etkinliğe
arkadaşlar,bu konuda başka uygulamalarınız vardır illa ki...paylaşırsak,herkes için çok faydalı olur...aynı konu olacağı için,başka başlık açmadım,o yüzden burdan soruyorum.
enerjilerini boşaltmak için biz diğer öğrenciler teneffüsteyken çığlık atma yapıyoruz benim işarterimle başlıyor ve 3 -4 kez tekrarlanarak yaklaşık 5 er saniye atıyorlar birbirlerinin sesine dayanamıyorlar hareketlenme oalrakta özellikle serbest saatte çok kıpırdanıyorlarsa oyuncakalr ortada yer açıyoruz ve oldumz yerde koşmaca yapıyoruz sabah sporunu güne başlarken bazen yapıyoruz inş faydalı oalbişmişimdir