ÇOCUKLAR İÇİN, İLGİNÇ SORULAR!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keremcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:48
teşekkürler

Bu soruları en kısa zamanda soracağım çoook teşekkürler.
Bakalım nasıl cevaplar verecekler:D:D:P

çoook teşekkürlerrrr

Çok sagol canımm yaa.Bu sorulara bayılacak bizimkiler... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BU TARZ SORULARI NERDEN BULABİLİRİZ?

hbayraktar67' Alıntı:
keremcik harikasın vallah tebrik ediyorum çocuğumu gözü kapalı sana teslim ederdim seni üniversitedeyken tanıyamadığım için çok şey kaçırdığımı düşünüyorum sen bir yeteneksin takip ediyorum yazılarını etkinliklerini  harikasın arkadaşım emeğine ellerine sağlık.....

GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN VE GÜVENİN İÇİN, ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLDUM. TEŞEKKÜRLER...:)):36_3_12:

seroo' Alıntı:
Çok sagol canımm yaa.Bu sorulara bayılacak bizimkiler... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BU TARZ SORULARI NERDEN BULABİLİRİZ?

KENDİNİZ DE UYDURABİLİRSİNİZ.:36_11_6:

Çok güzelmiş teşekkür ederim.

hocam sorular harika! Paylaşımınız için, teşekkürler

[size=medium]hocam bu sorularınızdan bugün öğrencilerime sordum o kadar farklı yanıtlar çıktı ki..çok teşekkür ederim tekrar[/size]:36_3_12:

bu soruların birkaçını denedim.gerçekten çocukların hayal gücünü geliştirmeye yatrdımcı.çok tşkkrler.

relia' Alıntı:
[size=medium]hocam bu sorularınızdan bugün öğrencilerime sordum o kadar farklı yanıtlar çıktı ki..çok teşekkür ederim tekrar[/size]:36_3_12:

:36_1_21:RİCA EDERİM, NE DEMEK!:36_1_21:

TEŞEKKÜRLER ....

işe yaradığını görmek, ne güzel...

HOCAM BU SORULAR HARİKAAAAAAAAA....

bunlar harika, tam aradığım şeyler.teşekkürler

çok güzel sorular öğretmen olunca bende sorucam:):):)

aaaa ne kadar gzelmiş ya bunlarr. hemen uygulamam lazım. gercekten cok tesekkürler. daha varsa böyle ilginc sorular bizmle paylasırsınız dmi? simdiden tesekkürler keremcik..

top taşıma yöntemi ile kullanılabilecek harika sorular paylaşım içi çok teşekkürler:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri