Çocuk gelişimci KONYA YAZACAK VAR MI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
şans bakalım biraz daha bekleyeceğim son gün tercih yapıcam herşeyin hayırlısı

yaa her gün bişey çıkıyor.gerçektenmi.şimdi onlarladamı yarışcaz.eeee ne anlamı kaldı bu işin.onlar zaten atanmış.bidaha mı atanacaklar.ama bütün bölümlerin çoğunda da hem sözleşmeli,hem de alan alımı var.bu ne ya şimdi...iyice dağıldım valla.okullar da aynı dikkat ettiysen.

kargı hocam, siz bu atamada 26 yı ne yapıcaksınız? Ben çok kararsızım da..

bence bir açıklaması vardır.olmaz ya öyle.eee onlar neye göre yer değiştirecek.puanmı.

KARGI hocam,şöyle düşünüyorum.alanla sözleşmenin tercihlerini ayrı tutmuşlardır diye.mesela ben konyada 1 kişilik kontenjanım var.ayrıca alanda da 1 kişilik açmışlar.yani o okula 1 alan değişk.birde sözleşmeden alırlar.toplam 2 olur.inşallah tezim doğrudur.yoksa kimse hiçbiryere gidemez böyle giidişle.....

kargı hocam, siz bu atamada 26 yı ne yapıcaksınız? Ben çok kararsızım da..

benim puanım 43 canım işimi şansa bbırakmak istemiyorum çok yoruldım artık 26 evet diycem ve son güne bırakacaktım ama hergün bildiklerimin dışında bu stedede çocuk gelişimciler çoğalıyo farkındamısınız

bence bir açıklaması vardır.olmaz ya öyle.eee onlar neye göre yer değiştirecek.puanmı.

ewet canım şimdi çocuk gelişimci okul öncesi öğrt.yapanlardan bir kaçıyla konuştum usta öğreticiliklerin ve rehabilitasyonda çalışılanların puanları sözleşmeli atandıklarında sayılmış otomatikman yükselmiş millet gözü açık bizler bir şey bilmiyoz valla.puanda1.bölge 2. bölge gibi puanlar varya onlarmış.bir arkadaşım şiirt şirvana geçen sene okul öncesine atanmıştı çocuk gelişimi öğretmeni olmadığı için onu kız mesleğe öğretmen yaptılar sözleşmeliydi puanlarını saydırmış 7 yıl usta öğreticilikten puanı olmuş 80 şok oldum.kısacası alan değiştirecekte çok kişi var ne halt edecez bilmiyom.şimdi inanın benim de yardıma ihtiyacım var

KARGI hocam,şöyle düşünüyorum.alanla sözleşmenin tercihlerini ayrı tutmuşlardır diye.mesela ben konyada 1 kişilik kontenjanım var.ayrıca alanda da 1 kişilik açmışlar.yani o okula 1 alan değişk.birde sözleşmeden alırlar.toplam 2 olur.inşallah tezim doğrudur.yoksa kimse hiçbiryere gidemez böyle giidişle.....

inşallah doğrudur arkadaşım şaştım kaldım valla.böyle bişey yoktu son anda yırtık dondan çıkar gibi çıkarttılar.allah cümlemizin sonunu hayıretsin

o zaman öncelik onların oluyo.biz gene kaldık arka planda.ilk önce onları mı alacaklar yani.cidden bu iş bir bilinmeyene gidiyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri