Çocuk gelişimci KONYA YAZACAK VAR MI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
haaa unutmadan 10 bin atamada pek çok arkadaşım okul öncesine tercih yapıp atanmıştı bunlar gittikleri yerleri beğenmeyip istifa edip geri geldiler o zaman çok kızmıştım madem istifa edecektin ne diye milletin önüne geçtin oralara bizler atanırdık dedim hepsine de.onlar şimdi 1 yıl yasaklılarmış bu yıl tekrar sınava girecekler ama 2009 puanlarıda yanmıyormuş söylediklerine göre.sanırım aralık ya da şubat gibi atama yapılırsa bunların hepsi çocuk gelişiminden tercih yapacaklarını söylüyorlar( bu iki ay arasında istifa edenler)onlar bu tercihe giremiyorlar birde onlar girselerdi rakam otomatikman yükselecekti.yaklaşık 50-55 civarında arkadaşım yasaklı bilesiniz ve puanları 71-60 arasında şu an hepsiylede görüşüyorum

hale suzan ve rba arkadaşlar sizler hangi üniversieden mezun oldunuz?selçuk mezunuysanız belkide tanışıyoruzdur.ben selçuğun ihsan doramacı uygulama anasınıfında 2 yıl öğretmenlik yaptım belkide bizde staj yapmışsınızdır ve yaptıysanız muhakkak beni tanıyorsunuzdur

rba konya tercih ettiğine göre selçuk mezunusundur diye düşünüyorum.doğru mu?

rba konya tercih ettiğine göre selçuk mezunusundur diye düşünüyorum.doğru mu?

Hem Selçuk mezunuyum. Hem de konyada oturuyorum.Herhalde ben sizin ablanızımdır.Ben bayağı eski mezunum.konyadan başka yere gitme şansım olmadığı için yıllardır sürünüyorum...kahretsin yani şansım yok mu kargı....

haaaaa bu arada senin bahsettiğin kadar çok kişi olsaydı, 40 puana kadar inmezdi.çoc.gelş.hayatında bu kadar düşük rakamı görmedi.benimde şansım düşük ,konya çoc.gelş. yazcam ama 1 kişi alıyor.ne kadar şansım var bilmiyorum.ama kendimi kötüye alıştırdım..
doğru söylüyorsun, yüksek puanlar olsa 40 puana inmezdi, istanbul yazacaktım ama bazı sebeplerden artık yazamayacağım..bakalım neresi olur..kısmet..

atanmayan çoc gel öğrt kaldı mı ?

evet puan düşük ama çoc gel tercih etmek istiyorum

puanı yüksek olanlar varsa şansımı o.ö.öğrt deneyecegim keşke herkes kendi branşında olsa ama olmuyor özel zor

benim ki 45 zor görünüyor

bu sene sınava hazırlanıyorum ama atanma şansı varsa kullanmak istiyorum

bu sene sınava hazırlanıyorum ama atanma şansı varsa kullanmak istiyorum

çevrende var mı peki.çoc.gelş.şu koca formda 5 yada 6 kişiyiz.kimse girmiyomu yoksa gerçekten herkes gittimi.nereyi yazdın.

daha karar vermedim çevremde çg yok rehabilitasyonlarda da emekliler var

eğer 26 yı işaretliceksen şansın var gibi.ama baktın mı okul önc.puanlarına.çok yüksekler var.tabi doğrularsa.orda da sanki şans azalıyo gibi.valla bilmiyorum.ben sadece tek tercih yaptım.26 istemedim.benimki de çok düşük...

önceden çoc gel tercihlerinde tercih dışı olarak o.ö oluyordu şimdi kalktı mı

herkes puanları şişiriyor bence umarım çoc gel olur o.ö olanlar da kendi branşını yapar hak onların yinede kısmet hangisi olursa

Hem Selçuk mezunuyum. Hem de konyada oturuyorum.Herhalde ben sizin ablanızımdır.Ben bayağı eski mezunum.konyadan başka yere gitme şansım olmadığı için yıllardır sürünüyorum...kahretsin yani şansım yok mu kargı....

vallahi arkadaşım kafalar zaten kaışık ve bende senin kafanı iyice karıştırmak istemiyorum. sen bildiğini yap derim ama bu atama keşke şubatta olsaydı o zaman gözü kapalı çocuk gelişimi tercih yap derdim.ama okul öncesine atanıp çocuk gelişimine geçmek isteyen o kadar çok kişivarki iyi düşün derim.alan değişikliği yapacaklarda bizimle yarışıyormuş az önce öğrendim ve acayip canım sıkıldı.bu düşük puanlarla yarışacağımız kişi sayısı bir kat daha arttı işimiz iyice zorlaştı şimdi.alan değişikliğ okullarına baktım %75i atamadaki okullarla aynı şok oldum doğudakiler bile %50 aynı okullar.konyayı çok istediğini biliyorum ama ikisindede var işin biraz zor bacım.ama bence bildiğinden şaşma ne yapalım hayırlısı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri