Çeşitli Hikaye İstekleri

rica ederimm..

hayır.parmak oyununu biliyorum.söylediğiniz için teşekkür.bide bana mikropla ilgili çocuklara oynatabileceğim oyun lazım.ama parmak oyunu değil,yarına yardımcı olursanız mutlu olurum

çok teşekküerler handan öğretmen yardımınız için.

lütfen yardım edin 29 ekimle ilgili hikaye örneği arıyorum ve bulamadım bana yardım edin

çok teşekürler gerçekten bende arıyordum sonunda buldummm

Selamlar..Bana 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk ile ilgili hikaye ve bilmece lazım..Çok aradım ama bulamadım..Sİzin bildiğiniz bir hikaye veya bilmece varsa benimle de paylaşırmısınız?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.:)

arkadaşlar 10 kasım ile ilgili tüm etkinliklerinizi göndermenizi rica ediyorum farklı etkinliklere ihtiyacım var teşekkür ediyorum.

yeni proje planlayıp o proje üzerinde hikaye anlatmam gerekiyor araştırıyorum bulamıyorum bana yardım eder misiniz?

kızılay,10 kasım yada öğretmenler günüyle ilgili bi proje olması gerekiyor

merhabalar...

ben bu siteye yeni üye oldum...daha tam olarak aradıklarımı bulamıyorum.bana dört beş tane karttan oluşan küçük hikaye kartları gerekiyor.bir kaç tane gördüm ama benim için pek uygun değil.acaba yardım eder misiniz?

slm arkadaşlar konuyu uygun yere açıp açmadığımı bilmiyorum kusura bakmayın tüm mevsimleri anlatn resimli hikayeye ihtiyacım yardımcı olursanız sevinirim

teşekkür ederim dershanedeydim geç cvp yazdım

öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlar 2-4 yaş için sonbahar konulu resimli hikaye arıyorum.

arkadaşlar toplum aile ve bireyin ne demek olduğunu anlatan bir hikayeye ihtiyacım var.bitanesini anlatsada olur.ve arkadaşla ilgili hikaye de varsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorummm...

Haftaya stajda uzay konusunu işleyeceğim. Siteden çok güzel bir proje çalışması buldum. Gökyüzü ile ilgili bir şarkıda var. Aslında hikayede var ama resmi yok ve çocuklar resim olmayınca sıkılıyorlar.
Hikaye kartı slayt boyama sayfası vs uzay ile ilgili bir hikaye varsa paylaşabilir misiniz. Resmim çok kötü o yüzden elimle çizemiyorum. Umarım kenarda köşede bir uzay hikayesi vardır. Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım hikaye kartım yok ama hikayem var eger istersen yazayım hemen...

zambagın pıtırcık serisinden : pıtırcık gökyüzünde
pıtırcık yatagına uzanmış gökyüzünü hayran hayran seyrediyordu...yıldızları,gökyüzünü süsleyen çiçeklere benzetiyordu... ay ise pıtırcıgın gözünde kocaman parlak bir toptu.... ışıklarını nereden alıyor???? bunları mutlaka ögrenmeliyim diye düşündü...ptırcıgın gözleri yavaş yavaş kapanmaya başladı...işte o anda olanlar oldu...pıtırcık birden kendini bir uzay aracında buldu.... dünya uzaktan çok küçük görünüyordu...pıtırcık nihayet ay a yaklaşmıştı...heyecanla ay a sordu...ay amca,siz ve yıldızlar ışıgınızı nereden alıyorsunuz?ay pıtırcıga gülümseyerek:yıldızlar kendileri ışık üretirler.ben ise ışıgımı güneşten alırım dedi.... pıtırcık ay a sevgi ile baktı... geceleyin gökyüzünü aydınlatıp bizlere gece lambası oldugunuz için sizi ve yıldızları çok seviyorum dedi...pıtırcık kendini bembeyaz bulutların üzerinde buldu... bulut hızla güneşe dogru yaklaşıyordu...güneş telaşla pıtırcıga seslendı. bana daha fazla yaklaşmayın sıcaklıgım sizleri yakabilir dedi... pıtırcık uzaktan bütün gücüyle güneşe seslendi...güneş kardeş bize ısı ve ışık verdigin için sana tşk ederim... diyerek ona el salladı....pıtırcık birden gökkuşagını gördü...renkli bir kaydıraga benziyor dedi... bulut kardeş beni gökkuşagına götürürmüsn dedi... bulut pıtırcıgı gökkuşagının yanına götürdü .pıtıtcık gökkuşagının yanına tam çıkıyordu ki bir anda eli kaydı.... hızla gökyüzünden aşagıya düşmeye başladı.. düştü düştü...pıtırcık korkuyla gözlerini açtıgında odasında oldugunu fark etti... fakat yatagından yere düşmüştü....gördüklerinin rüya oldugunu anladı....gökkuşagından degil de yatagından düştügünü anlayınca kendi kendine gülümsemeye başladı...

hikayem bu ... umarım işine yarar... siteden hikayede geçen bulut gökkuşagı ay güneş resimleri bulup birleştirip kart yapabilirsin....hoşçakal...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri