Çanakkale Şehitliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coplandere1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
çok güzel etkinlik geçen sene örneğini burdan alıp yaptırmıştım bu senede inş.yaptırıcam saol hocam

tek kelimeyle muhteşem olmuş. Elinize sağlık.

çok hüzünlü bir etkinlik çocukların ne hissettiklerini merak ettim.

çok hüzünlü bir etkinlik çocukların ne hissettiklerini merak ettim.

BU ÇALIŞMADAN SONRADA ÇANAKKALE ADLI CDYİ SETRETTİRDİM.DUYGUSAL OLAN ÇOCUKLARIMDAN AĞLAYANLAR OLDU.ONLAR İÇİN DUA EDENLER OLDU.

çanakkalede okuyan bir öğrenci olarak şehitlerimize karşı daha çok duyarlı oldum. gerçektençok güzel yararlı bir çalışma olmuş. tebrikler..

Harika bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık.

Çanakkele Şehİtlerİmİzİ Unutmadik Onlari Rahmetle Aniyoruz

hocam çok güzel olmuş,yalnız ben şey soracagım mezarları ne ile yaptınız tam anlayamadım 18 martta uygulamayı düşünüyorum cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden...

çok anlamlı bir proje olmuş.teşekkürler.

hocam çok güzel olmuş,yalnız ben şey soracagım mezarları ne ile yaptınız tam anlayamadım 18 martta uygulamayı düşünüyorum cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden...

tşk ederim mezarları kesme şekerle yaptım.yanlız bir sıkıntı oldu karıncalar şekeri çok severmiş bunu çok iyi anladım

Hocam çok süper düşünmüşsünüz. Tebrik ediyorum gözlerim doldu, böyle manidar günlerimizi atlamamalıyız...

İlk kez gördüm bu etkinliği,mükemmel olmuş paylaşım ve günceleme için çok teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba,
ben foruma yeni üye oldum.Bir konuda yardım isteyeceğim çanakkale ile ilgili arkadşın yaptığı çalışmanın resmine ulaşamıyorum.Ne yapmam lazım yarın yaptırmalıyım...

1 saat kadar çalısma var duyurular kısmını takip edebilirsiniz

teşekkür ederim

Tebrik ederim çok çok güzel bir çalışma, ellerine sağlık miniklerin.

bugun bu faalıyetı snıfımda yaptım ve cocuklarım cok begendı okulumuzun korıdorunda sergıledık gun boyunca gunun anlam ve onemını tum okul kavramış oldu

ellrinize sağlık.nefis olmuş

rica ederim bu güzel düşünceleriniz için yardımcı olabilmişsem ne mutlu

bugün bu etkinliği taptırdım.İlgi gerçekten büyüktü.Gerçekten bu çalışmayı paylaştığınız için size teşekkür ediyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri