Çalışma saatlerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyneperol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
slm ben de bir ilköğretim okulunda çalışıyorum.ne yazık idareciler yönetmeliği umursamıyorlar,sebeb ise memur ailelerin çocuklarının mağdur olacağı.bizi düşünen bile yok!benim çalıştığım ilçede 8.30_15 devam edecek.anlamadığım uygulanmayacaksa niye değişiklik yaparsınız?

arkadaşlar tam gün eğitim yapan ana okullarında tabiki çalışma saati 42 saat üzerinden.Dolayısıyla hesaba vurduğunuzda 45 saat oluyor.Milli eğitim bu farkı şöyle kapatıyor.Haftada 2 gün 1 saat erken işten ayrılıyorsun.Bu günler salı perşembe.Müdürler bınu personele çok söylemezler yönetmelikleri iyi takip edin.Sevgiler.

yönetmelik değişti ve anasınıfları yarım gün oldu..ama ilçemiz milli eğitim müd. bunu uygulamıyor..neymiş efendim..mantıksızmış..öğleden sonra çocuklara kim bakacakmış..!!!?..ya biz bakıcıydık ya..sizlerin okulunda uygulama nasıl..yarım gün uygulanıyormu..giriş çıkış saatleriniz nedir..

anasınıfları değil bağımsız anaokullarında yarım gün oldu

arkadaşlar yarım gün çalışma saatlerimiz nasıl tam olarak bilgilendirirmisiniz

saat 9 dan saat 2 ye kadar sanırım, ama okuluna göre değişir

mesela usta öğreticilerde eğer ilköğretimdeyse haftalık 30 saat anaokullarında ise 40 saat çalışıyolardı. tabi ücrette ona göre oluyordu.şuan ben ilköğretimde 8.40 ta derse giriyorum 12 de öğle yemeği için dağlıyoruz 13 te der başlıyor.14.20 dada dağılıyoruz.
ama müdür iyice araştıralımda ona göre ikili eğitime geçelim dedi

arkadaşlar benim okulumda 08:30--12:00 13:30--15:00 arası .....
ben yönetmeliği okudum ve burda bikaç öğretmen arkadaşında bu uygulamayı yaptıgını öğrendim ...uygulama şu:tam gün eğitim yapan okullar isterlerse yarım gün eğitim yapabilirler...ve bende bunu uyguluyorum...yani öğle arası vermeyip dersimi 13:30da bitiriorum...bu uygulamayı çok sevdim...ilgilenenlere

ikili eğitimde nasıl çalışma saatleri

ben öğlenciyim benim 12,30 17,30 arkadaşım

ikili eğitimin çalışma saatleri nasıl.
okulöncesi öğretmenleri teneffus yapmadığı için daha erken çıkabiliyor bu durumda çalışma saatlerimiz nasıl

yani 5 saat çalışıyosun

evet canım 5 saat..ama benimki bağımsız anaokulu,ilköğretimlerde farklıdır herhalde...

okul oncesi öğretmeni tenefüs yapmadığı için erken çıkmıyor çünkü okul öncesi öğretmenlerinin 1 ders saati 50 dk dır.diğer bölüm öğretmenlerinin ders saati ise 40 dk dır. ayrıca tenefüs yapıyorlar.

çok karıuşık geldi bana arkadaşlar. ben öğlenci öğretmenim 13:00 da başlıyorum 17:30 bitiriyorum

ben ilköğretimdeyim ama benim de 5 şaat aynı yani12:30 hatta zil çalınca giriyorum 12:50 17:30

bir yıllık plan örneğinde yarım gun çalışma saatini sabah 8:00-12:15
öğleden sonra 12:45-17:00 diye vermiş
yönetmelikte de sanırım şöyle diyodu 5 saati geçemez asgarisini ise belirtmiyor

o zaman ben oturup ağlayayım!!!:exclamation:

arkadaşlar 08.50'de girip, 14.40'ta çıkıyorum.
arada 50 dk. tatil(!!) çocukların yemekleriyle uğraştığım bi tatil.
yani millet 5 saat çalışırken ben 7 saat ordayım.

işte adalet!!!:exclamation:

haa bi de gittiğim yer 1 saat 45 dklık yol.
gidiş-dönüş 3 buçuk saat..
toplam 10 buçuk saat dışardayım.
07.00'den, 16.30'a kadar.

bu da MEB'in adaleti...
aaaahhh ahh!!!:exclamation:
:36_1_42:

arkadaşlar okulla çok alakası var.bazı okullar hala tam gün eğitime devam ediyor,bazıları 09:00-14:30,bazıları ki bunlar geneli oluyor 08:00-12:30 gibi.ama 08:00-12:00 ve 13:00-17:00 arası çalışan birkaç okulda biliyorum...

necla' Alıntı:
ikili eğitimde nasıl çalışma saatleri
ikili eğitimden kastın tam gün sanırım. ben tam gün eğitim veren bir anaokulunda çalışıyorum. geçen sene pazartesi ve cuma 9 ;
diğer günler 8 er saat olmak üzere haftalık 42 saat almış oluyorduk. yani ekders hesabımız haftalık 15 saat maaş karşılığı çıktığında net 27 saat üzerinden hesaplanıyordu.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri