Çalışma saatlerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyneperol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
eren-ay' Alıntı:
slm okul saatleri 8:30 15:00 olanlar ikili eğitim ve yarım günlük eğitimi nasıl uyguluyorsunuz?
ben velı toplantısında konuştum.çıkış saati okulun çıkış saatiyle aynı çocukların abileri ablaları alır diye velıler öyle istedi.giriş:08:30 çıkış:14:30 oldu.müdürümde hiç problem çıkarmadı.

pardon giriş:09.30

asli_engin' Alıntı:
yıksan ne olacak ki önce gelen işini hallediyor işte.. bizim öğretmen ikinci dönemde öğlenci olmayı kabul etmiyor ben napacam bilmiyorum..
ama öğlenci olmak zorunda hakkını ararsın

güldeste' Alıntı:
asli_engin' Alıntı:
yıksan ne olacak ki önce gelen işini hallediyor işte.. bizim öğretmen ikinci dönemde öğlenci olmayı kabul etmiyor ben napacam bilmiyorum..
ama öğlenci olmak zorunda hakkını ararsın
ben hiç öle bişey duymadım niye ikinci dönem değişsinki diyor

2. dönemde sen sabahcı olursun üzülme arkadaşım hem yaz mevsiminde öğleden sonraları gezersin

saçmalıyor bütün merkez okullarında uygulama böyledir

valla ben bu durumda hiç çalışmadım forumdaki beste çalışıyor ona bi sorsan ama gördüğüm uygulamalar hep bu şekılde hem çocuklar içinde böyle bir uygulama gerekir

okuldaki diğer öğrencilerinde değişecek dolayısıyla sizinde 2.dönem sabahcı olmanız lazım

merhaba arkadaşlar
kendi açtığım konuya kendim son noktayı koyuyorum geçen hafta mebin sitesinde bulduğum yazıdan bahsetmiştim o yazıyı müdüre ilettim ve en sonunda haklı olduğumu kabul etti eğer hala 9-3 çalışanlar varsa ellerini çabuk tutsunlar çünkü bu olayın sonuçları umduğumuzdan daha ciddi okulum pazartesiden itibaren ikili eğitime geçiyor veliler biraz sorun çıkardılar ama yazı mebden gelince kimsenin yapacağı birşey kalmadı ben de 1,5 aylık savaşımda nihayet zafere ulaştım
ikili eğitim konusunda benimle bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler

arkadaşlar çalışma saatleri ile ilgili olarak ikili eğitim bölümünde yazdıklarımı okumanızı tavsiye ediyorum
ilköğretime bağlı anasınıflarında 9-3 eğitim yapmak yasak ilgilenenlere duyurulur

bugün benim çalışma saatimde değişti.8.30-13.30 arası olucak mifettişler başka bir okulda kızmış o yüzden bizimkide değişti. ama ben en az 1 saat okulda kalıcam :( ulaşım yönünden

bu sene sınıfına müfettiş gelen var mı acaba? ne zaman gelirker çok merak ediyorum...

kesinlikle giremez ancak bu tam gunluk eğitim yapanbir kurumda olabilir yani aynı ogrencilerle sabahtan akşama kadar ama senin kastetiğin gibi mumkun değill. allahım ya herkes kafasına göre uygulama yapıyor daha neler duyacağız.

hulyadkarabulut' Alıntı:
o zaman ben oturup ağlayayım!!!:exclamation:

arkadaşlar 08.50'de girip, 14.40'ta çıkıyorum.
arada 50 dk. tatil(!!) çocukların yemekleriyle uğraştığım bi tatil.
yani millet 5 saat çalışırken ben 7 saat ordayım.

işte adalet!!!:exclamation:

haa bi de gittiğim yer 1 saat 45 dklık yol.
gidiş-dönüş 3 buçuk saat..
toplam 10 buçuk saat dışardayım.
07.00'den, 16.30'a kadar.

bu da MEB'in adaleti...
aaaahhh ahh!!!:exclamation:
:36_1_42:öğle arası kalmak zorunda değilsin ki idarecinle konuşabilirsin

kalmasan naapcaksın güzelim??.. 1 saat 45 dk diyorum (yol).
nereye gideyim???

Yönetmeliğe göre anasınıfında yapılan bir dersin süresi 50 dakikadır. & etkinlik saati yani 300 dakika 5 saat yapar. ben ilköğretimde sabah saat 7:50 de derse başlıyorum çıkış saatim !2:50 . Öğlenci grup 12:50 de derse başlar 17:50 de dersi bırakır. Eğer tek şube iseniz kendinizi 300 dakika desr saatine göre ayarlayabilirsiniz.

Bir öğretmen hem sabahçı gruba hemde öğlenci gruba derse giremez.Çünkü kendi grubunda hem maaş karşılığını hemde ekders hakkını doldurmuş oluyor. Öğretmen ihtiyacı okul idaresi tarafından milli eğitim müdürlüğüne bildirilip Depoda bulunan bir öğretmen ya da usta öğretici görevlendirilir.

bağımsız anaokullarıda 8:00 12 :20 çalışıyor.
valla ben anlamış değilim.her yerde farklı bir uygulama var sanırım

bence çalışma saatlerimiz yönetmelikte olduğu gibi çok açık değil.5 saati geçemez deniyor.

bugün yarın gelirler. bizim komşu köylerde gelmişler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri