peki siz bunu nerden buldunuz?nil8282 şunu yazdı:Slm arkadaşlar ben 8 yıldır okul öncesi eğitim öğretmeniyim. Her yıl okul müdürünün isteği doğrultusunda derse giriş-çıkış saatlerini uyguluyodum ve hep çocukları okulda fazla tutmuşuz. Bu çizelgeyi yeni gördüm sizde aynı durumu yaşamışsanız buyrun bakın
http://dosya.7renkakademi.net/dosyalar/b9630b1ab0fb522b45ace1934928d5f2.pdf
hocam benım calısma saatlerımde sızınkı gıbı ustelık öglen yemegı vaktı e cok kısa bır saat bıle degıl 08.30 dan 14.40 kadar calısıyom 3 vasıtayla ulasımımda ustune ustelık once 08.30 13030 calısıyordum bulunduugum bolgedekı anasınıfcı arkadaslarım gırıs cıkıs saatlerıne dıkkat etmedıklerı ıcın degıstı oncekı uygulama cok ıyıyydı bı butunluk luoyrdu etknlıklrımızde cocuklarda memnundu neyde artık bu donemde boyle devam edecegız kolay gelsın herkese
Arkadaslar ben ilkogretim anasinifindayim okulumuz tum gun egitim yapiyor ve anasinifi tek.9 da giriyorum sinifa ve 14 25 de cikiyorum.Arada kacamak olarak dinlenmeye cikiyorum ama ogle tatilimiz yok cocuklar servisle geldikleri icin servisle donuyorlar.
Okulumuza gelen mufettis bana ogle tatilinde idarenin gorevlendirebilecegi biri sinifta durmali sende dinlenmeye cikmalisin demisti.
bende ogle tatiline cikmak yerine 1 ders saati once okuldan cikmayi yani dersi bitirmeyi bunun icin ayri bir servis ayarlamayi dusunuyorum ama sonrasinda bu durum idari bir sorun cikarabilirmi bilmiyorum
Dusuncelerinizi merak ediyorum ssaassrrre
Okulumuza gelen mufettis bana ogle tatilinde idarenin gorevlendirebilecegi biri sinifta durmali sende dinlenmeye cikmalisin demisti.
bende ogle tatiline cikmak yerine 1 ders saati once okuldan cikmayi yani dersi bitirmeyi bunun icin ayri bir servis ayarlamayi dusunuyorum ama sonrasinda bu durum idari bir sorun cikarabilirmi bilmiyorum
Dusuncelerinizi merak ediyorum ssaassrrre
arkadaşlar lütfen yönetmelikleri okuyun....
ikili öğretimde olsa tek sınıfta olsa çalışma saatiniz 5 saat tir....
tabi burada iş size düşüyor yani müdürler sizi ikna ediyor....?
kısacası yönetmeliğe göre çalışma süreniz 5 saat burada müdür velilerin durumuna göre yani çalışan çalışmayan vb. giriş-çıkş zamanınızı sadece ayarlar
fazlası sizin hakkınızı aramanıza göre değişir...
ikili öğretimde olsa tek sınıfta olsa çalışma saatiniz 5 saat tir....
tabi burada iş size düşüyor yani müdürler sizi ikna ediyor....?
kısacası yönetmeliğe göre çalışma süreniz 5 saat burada müdür velilerin durumuna göre yani çalışan çalışmayan vb. giriş-çıkş zamanınızı sadece ayarlar
fazlası sizin hakkınızı aramanıza göre değişir...