Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çalışma saatlerimiz

Tepki Skoru
1
hocam kafalar karışmış, buraya ek ders yönetmeliğini eklemek lazım, kim bulursa ben de dahil buradan paylaşalım ki kimse okul idaresi ile birbirine girmesin...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence arkadaşın yazısı eskiye dayanıyor çünkü bir zamanlar kesintisiz eğitimi 4 saat yapıyorduk ama artık 5 saat ne yazıkki kafamıza görede değiştiremiyoruz ben seneye böyle uyguluycam diyemiyoruz:36_13_3:

Tepki Skoru
0
7 gün derse girmiyoruz elbette,bunu demediğimi siz de biliyorsunuz zaten..saat kavramı karışmış durumda,çalışma saati ile normal yelkovanlı saatin farkını anlattım..:)))yönetmeliğe göre ücret alıyoruz bu da günlük 6 ders saati, ancak normal saate göre derse giriyoruz..6.40 dk=240 dk olması gerekirken 5.60 dk=300 dk derse giriyoruz.farklı uygulamalar veya yorumlar var ...12 yıl sesimi çıkarmadım,madalya falan vermedi kimse...endişelenmeyin müdürümle birbirimize falan girmeyiz:))))

Tepki Skoru
0
günde 300 dak çalışılacak. ama tabi çalışmayanlar da var.ama bu gerçeği hiç bir durum değiştiremez.yönetmelikte çalışma saatleri değiştiğinde ancak.bazı arkadaşlar 8-12 çalıştığını yazmış sizler benden hergün bir saat az çalışıyorsunuz ama benimle aynı ek dersi alıyorsunuz.işin özü bu.gamze arkadaşımıza teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende müdür yetkili anasınıfı öğretmeniyim ve ek ders çizelfesini ben yazıyorum kendimde dahil olmak üzere diğer öğretmenlerede aynı şekilde hergüne 3 saat ek ders yani toplam 15 saat yazıyorum ve bzizm ders saatimiz 50dk hesaplanır bu her yerde bu şekildedir,fakat bazı ilköğretim müdürleri tam ders saatlerini bilmediği için bazı arkadaşalr erken dersi bırakıyor olabilir. ek ders yönetmeliğine göre öncce maaş karşılığını doldurmanız gerekir ve ek dersiniz rapor yada sevkli olduğuuz ders saatlerine göre kesintiye uğrar.

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Bende 8-12 Arasi ÇaliŞiyorum
Bence eksik çalışıyorsunuz. Günde 5 saat çalışmamız gerekiyor. Çünkü devlet bize 5 saatin karşılığı maaş ve ek ders ödüyor. Bu hiç bir müdürün ya da kişinin insiyatifinde olamaz bence. Yani böyle bir hakkları yok. Bu durum açık ve net olarak yönetmelikte belirtilmiştir..

Tepki Skoru
0
günde 300 dak çalışılacak. ama tabi çalışmayanlar da var.ama bu gerçeği hiç bir durum değiştiremez.yönetmelikte çalışma saatleri değiştiğinde ancak.bazı arkadaşlar 8-12 çalıştığını yazmış sizler benden hergün bir saat az çalışıyorsunuz ama benimle aynı ek dersi alıyorsunuz.işin özü bu.gamze arkadaşımıza teşekkürler.
Tamamiyle katılıyorum. Ayrıca bu 4 saat çalışma işini kim çıkardı bilmiyorum ama çoğu yerde bu durum var. Bu beni çok kızdırıyor. Arkadaşlar aldığımız parayı hak etmemiz gerekiyor. Duyarlı olalım lütfen......

Tepki Skoru
1
benim geçen yıl 9 - 14:00 arasıydı önemli olan 5 saat 6 ders saati

Tepki Skoru
0
Emel Öğretmenime katılıyorum birlikte hareket etmekle okulu ön plana çıkarıyorsunuz bu zaten size ve okulunuza avataj olarak geri dönüyor. Bu takım ruhunu oluşturmak ta kolay değil tabii bir lider şart bence yoksa herkes kendi isteği doğrultusunda hareket edebiliyor. Bizde sabahçılar ve öğlenci gruplar çok her konuda olmasada çoğu konuda beraber hareket ediyoruz. Tersi durumlar velilere ve çocuklara yansıyor çünkü. Beslenme, dergi, belirli gün ve haftalar, geziler sosyal etkinliklerimiz ortak oluyor.
Paylaşarak eğitim daha da verimli oluyor.

Tepki Skoru
0
genelde aynı hareket ediyoruz.zaten belli bir standart olmalı okulda.galiba önemli olan diğer arkadaşlarımızdan kendimizi geliştirmek adına ne alabileceğimize bakmamız.iki kişi olmak korkutmasın sizi aksine çok şey öğreniyo insan başka meslekdaşlarından.şimdii diyorum ki keşke yalnız çalıştığım o 3 yılı 2 kişi çalışsaymışım.

Tepki Skoru
0
valla canım bende geçen yıl sabahçı öğlenci çalıştım eğer diğer öğretmen çalışkan bi öğretmense bi sorun yok benimkisi kendini pek yormazdı velileride sürekli beni ona övdükçe bana sinir oldu ben yadım etmek istedikçe işime karışıyo, şöyle böyle diye şikayet etti beni. bu yıl kimseyle muhattab olmuycam herkes ne hali varsa görsün kimseye iyilik yaramıyo. allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

Tepki Skoru
0
merhaba zeynep hanım be usta öğretici olrk göreve başladm okulm 8 buçk 14 30 arası ama kime sorarsan tam gün yönetmeliktn kalktı diyo.siz çalşrken günlk 6 saat olrk mı görülüyodu

Tepki Skoru
0
merhaba ben yeni göreve başladım okulumuzda 4 şube var biz iki öğretmen yeni atandık diğer iki öğretmen gelmedi ve bize sabahçılara 3 saat öğlencilere 3 saat gireceğimiz söylendi böyle yapmak zorundamıyız bize diğer öğretmenler gelene kadar böyle olacak deniyor diğer öğretmenler ne zaman gelecek dediğimizde belli değil deniyor ne yapmalıyız?

Tepki Skoru
0
merhaba ben yeni göreve başladım okulumuzda 4 şube var biz iki öğretmen yeni atandık diğer iki öğretmen gelmedi ve bize sabahçılara 3 saat öğlencilere 3 saat gireceğimiz söylendi böyle yapmak zorundamıyız bize diğer öğretmenler gelene kadar böyle olacak deniyor diğer öğretmenler ne zaman gelecek dediğimizde belli değil deniyor ne yapmalıyız?[/QUOTE

anasınıfı öğretmenleri olarak bu yıl yaşanan saçmalıklar hakkında bişey yapmamız lazım

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar,
Tam gün çalışan arkadaşlar çalışma saatlerinizi öğrenebilir miyim?Yönetmeliğe göre 8 de başlayan öğretmenin öğle arası 60 dakika ile birlikte pazartesi ve cuma 16:30-salı çarşamba perşembe 15:40 ta mı bırakması gerekiyor?herkes ne yapıyor?Bazı idareciler kafalarına göre saat koyuyorlar.Artık bunun da bir sisteme oturtulması gerekmiyor mu?Lise,ilköğretim okullarının saatleri belli.Bizde hala saat tartışmaları çıkıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşım
yukarıda yazdığın saatler doğru, geçen sene tam gündüm ve sesimi 2-3 hafta çıkarmadım günde 11-12 saat çalıştım, hiç de verimli bir durum değildi.Bu durumdaki arkadaşların hakkını araması gerekli, yönetmelik bir ders saati 50 dakikadır diyor. Buna göre de pazartesi- cuma günleri 9 saat, salı-çarşamba-perşembe günleri 8 saat derse girme zorunluluğu var.

Tepki Skoru
0
evet doğru.bununla ilgili bir yazı var.ama ben geçmedim mesela.çünkü öğle arası benim çocukları yemeğe göndermem riskli.okulda yemek v.s. imkan yok.birde öğleyin işim bitmiş oluyor.diğer türlü çok yorucu

Tepki Skoru
0
okul öncesi eğitim yönetmeliğinde çalışma saatleri gayet açıktır.size önerim stajyersiniz madem kendinize staj dosyası edinmeniz ve gelecekte lazım olabilecek tüm sıkıntılardan yasal yollarla hakkınızı aramanızdır.emin olun kimi idareciler yaptım-oldu mantığıyla çalışırlar.yasalar, hak, hukuk düşünmezler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle