Bence eksik çalışıyorsunuz. Günde 5 saat çalışmamız gerekiyor. Çünkü devlet bize 5 saatin karşılığı maaş ve ek ders ödüyor. Bu hiç bir müdürün ya da kişinin insiyatifinde olamaz bence. Yani böyle bir hakkları yok. Bu durum açık ve net olarak yönetmelikte belirtilmiştir..ArkadaŞlar Bende 8-12 Arasi ÇaliŞiyorum
Tamamiyle katılıyorum. Ayrıca bu 4 saat çalışma işini kim çıkardı bilmiyorum ama çoğu yerde bu durum var. Bu beni çok kızdırıyor. Arkadaşlar aldığımız parayı hak etmemiz gerekiyor. Duyarlı olalım lütfen......günde 300 dak çalışılacak. ama tabi çalışmayanlar da var.ama bu gerçeği hiç bir durum değiştiremez.yönetmelikte çalışma saatleri değiştiğinde ancak.bazı arkadaşlar 8-12 çalıştığını yazmış sizler benden hergün bir saat az çalışıyorsunuz ama benimle aynı ek dersi alıyorsunuz.işin özü bu.gamze arkadaşımıza teşekkürler.
Hocam çalışma saatlerinizin 8.30+5 saat=13.30 olması lazım.merhaba zeynep hanım be usta öğretici olrk göreve başladm okulm 8 buçk 14 30 arası ama kime sorarsan tam gün yönetmeliktn kalktı diyo.siz çalşrken günlk 6 saat olrk mı görülüyodu
merhaba ben yeni göreve başladım okulumuzda 4 şube var biz iki öğretmen yeni atandık diğer iki öğretmen gelmedi ve bize sabahçılara 3 saat öğlencilere 3 saat gireceğimiz söylendi böyle yapmak zorundamıyız bize diğer öğretmenler gelene kadar böyle olacak deniyor diğer öğretmenler ne zaman gelecek dediğimizde belli değil deniyor ne yapmalıyız?[/QUOTE
anasınıfı öğretmenleri olarak bu yıl yaşanan saçmalıklar hakkında bişey yapmamız lazım