Bütünlemeden geçen mezun olan arkadaşlar kpss puanlarımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecrin33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
valla sosyalcihuseyin hocama sordum şimdi böl bişe olabilir mi diye. yok diyo sizden en az 3000 alım olur diyo :S :))

3000 kim warki yaa topu topu kaç kişi kaldık ki burda:))

vardır hocam yaa daha. sanırım mezun durumda olan herkes alınacak o zaman. alsınlar alsınlar ne kadar çok kontenjan ayırırlarsa bizde hemen gideriz ne güzel:)))))))))

offf yanı kasımı unutalım mı şimdi?

Memurlar netten ;arkadaşlar ben ilk matçıyım.puanım 86.3 taban puan 87 de kaldı yani kasımda atama olsa ilk gidenlerden olacaktım.az evvel personel genel müdürü özel kalemini aradım ve özel kalemdeki bayan bana:"bu yıl maliyenin bize ayırdığı kontenjanı sonuna kadar kullanmış bulunmaktayız(malum okul öccesi).2009 yılı boyunca bize ayrılan kontenjanlar bitti ve herhangi bir çalışmamız yok bu yönde".dedi.
ardından inanmak istemedim per.gen.müd yardımcısı özel kaleminde bi beyle konuştum."iktidar partisi tabi ne olacağı belli olmaz,özel bir çalışma yok siz kendinizi yeni 2010 bütçesine göre ayarlayınız yani şubat ataması için ayarlayınız" dedi.arkadaşlar tel numaraları nette mevcuttur dileyen şansını deneyebilir.teşekkürler
..

hyr yapamıyor

bende sonunda geçtim kpss puanım 55:)) inş kasım yada şubatta atanırız...atanacak öğretmen kalmadı sıra bizde...

arkadaşlar yetkili bir kişiden duymadan böyle haberlere inanmayın açık çok fazla bu yüzden ücretli öğretmen alıyorlar.Sonunda bende mezun oldum 55.238 kurtuldum aöfden yaşasınnnnnnnn........

Memurlar netten ;arkadaşlar ben ilk matçıyım.puanım 86.3 taban puan 87 de kaldı yani kasımda atama olsa ilk gidenlerden olacaktım.az evvel personel genel müdürü özel kalemini aradım ve özel kalemdeki bayan bana:"bu yıl maliyenin bize ayırdığı kontenjanı sonuna kadar kullanmış bulunmaktayız(malum okul öccesi).2009 yılı boyunca bize ayrılan kontenjanlar bitti ve herhangi bir çalışmamız yok bu yönde".dedi.
ardından inanmak istemedim per.gen.müd yardımcısı özel kaleminde bi beyle konuştum."iktidar partisi tabi ne olacağı belli olmaz,özel bir çalışma yok siz kendinizi yeni 2010 bütçesine göre ayarlayınız yani şubat ataması için ayarlayınız" dedi.arkadaşlar tel numaraları nette mevcuttur dileyen şansını deneyebilir.teşekkürler
..
lütfen haberlerin devamını da okuyun. kesin bir bilgi değil bu. herkes duyduğunu söylüyor okadar. bu ayın içinde kim bilebilirdi 10,000 alım olacağını. şimdi de kasım da ne olacağını bilemeyiz. bekliyip görcez. umudumuz olmasından yana

yanı bu kadar acık varken mecbur alacaklar yoksa kımı alcaklar,kımse kalmadıkı.arkadaslar ben ankaradayım ve ucretlıye basvurmucam, onceden ucretlı calısıp suan 10 bınle atanan bı dolu arkadasım var ve ankarada okullar öğretmensiz kaldı. ankara ilçe milli egitim mudurlukleri 10 bınle atanan arkadaslarımı gunde 5-10 defa arıyorlar ucretlı calışmak ıstermısınız dıe. arkadaslar gelın yakmayalım kendımızı zaten tek bızler kaldık,basvurmayalım ucretlıye.....

..
Arkadaşım ben yazılanı kopyaladım benim fikrim değil.

bende mzun oldum puanım 57.212
inş kasımda atama olur ya herkes bısey soyluyor

inş. olur arkadaşlar inş.

bende memuruz .nette okudum bugün başka biri aramış bakanlığı kasımda çok alım olcağını söylemiş inceleye bilirsiniz alım olmayacağına inanmayın bizim ücretliye başvuru yapmamız için alınmayacağı söyleniyor herşey bizim elimizde ücretliye başvurmassak mecbur alacaklar kasımda

bende memuruz .nette okudum bugün başka biri aramış bakanlığı kasımda çok alım olcağını söylemiş inceleye bilirsiniz alım olmayacağına inanmayın bizim ücretliye başvuru yapmamız için alınmayacağı söyleniyor herşey bizim elimizde ücretliye başvurmassak mecbur alacaklar kasımda
kesinlikle arkadaşlar bu işler öyle tuhaf dönüyoki lütfen ücretliye başwurmayalım gerekirse 2 ay aç gezelim ama unutmayın son gülen iyi güler

okul bitti yasasın mezunum ama atama için sevinemiyorum cünkü puanım 43 ssaassrrre

alahtan umut kesilmeezzz

haklısın ecrin33 arkadasım ama işte bu puanlada umut edip olmazsa diye korkuyorum

bende mezun oldum . puanım 52 inşallah atanırım .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri