Bütünlemeden geçen mezun olan arkadaşlar kpss puanlarımızı buraya yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecrin33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
bende bütleri verdim artık mezunum arkadaşlar.. puan 73

çok şükür bende geçtim.bende 51 almıştım kpsss den

bende geçtm çok şükür kpss puanım 51

aöf ye birde teşekkür maili attım ki oooovvvvv :)

canım aof ye ne tşkr edıyosun bence haketmedıler.bu senın emeğinin karşılığı olması gereken buydu.

aa pardon canım aofye attıgın msjı yenı gördum dılıne elıne sağlık....

canım aof ye ne tşkr edıyosun bence haketmedıler.bu senın emeğinin karşılığı olması gereken buydu.

ecrin33 sence, bende gerçek anlamda teşkr edecek göz varmı :77wu[1]:

yeni açtığın konuyu okurmusun anlarsın ozmn :)

Merhaba arkadaŞlar bende 47 İle tek ders maĞduruydum ve geÇtİm sonunda bİttİ kpss 57,260 malatyada oturuyorum kaÇta kaldi acaba son atamada bİtanesİ 65 le merkeze atanmiŞ

49.085 mezun oldum

bende 57 aldım arkadaşlar umarım kasım ataması bizim atamamız olur.

arkadaşlar kötü haber: kasımda atama olmayacakmış. kasım için ayrılan kontenjanları 10bin alımla doldurmuşlar. dolayısıyla kasımda ek atama yokmuş. şubattaymış

arkadaşlar kötü haber: kasımda atama olmayacakmış. kasım için ayrılan kontenjanları 10bin alımla doldurmuşlar. dolayısıyla kasımda ek atama yokmuş. şubattaymış
nerden duydunuz bu bilgiyi acaba

nasıl yani arkadaşım nerden öğrendin peki sen bu haberi kesinmi konuşuyorsun

memuruz nette ayrı bi başlık halinde açılmış bu konu. bizzat mebden yetkili birisi sölemiş. hiçvir branş için yokmuş atama. maliyeden izin çıkmamış. bi dahaki atama şubatta denilmiş

bu aof belası yüzünden iki gün farkıyla ortada kalakaldık yaa. olmaz böle bişey. neyse hakkımızda hayırlısı :((

kasım ayı gelene kadar bu tür haberlere inanmıycam... yetkili bir ağızdan duymak lazım

arkadaşım bu haberi nerden aldın sadece varsayımmı kesin mi?ben şöyle düşünüyorum şimdi bütünlemede kalıp sözleşmeli gidenler mezun olamadıkları için görevlendirilmeleri iptal olması gereki dimi?ve onların gittiği okullar açık olucak ve yeni bi alım olur kanaatindeyim?benimle aynı fikri paylaşanları bekliyorum?

10.000 atama doldu mu yani hepsi yerleşti mi neden bu haala açıklanmadı

arkadaşım bu haberi nerden aldın sadece varsayımmı kesin mi?ben şöyle düşünüyorum şimdi bütünlemede kalıp sözleşmeli gidenler mezun olamadıkları için görevlendirilmeleri iptal olması gereki dimi?ve onların gittiği okullar açık olucak ve yeni bi alım olur kanaatindeyim?benimle aynı fikri paylaşanları bekliyorum?
valla personel genel müdürünün özel kalemiyle yapılan tel görüşmesinde bu sölenmiş. kesin diyolar.
http://www.memuruz.net/forum_post.php?id=6525

ewet 10bin atama oldu ama kadro dolmadı henüz benim bulunduğum il ve ilcede bir sürü açık var hala,ve ayrıca bütünlemeye kalıpta gidenler şimdi bütler acıklandı ve mezun olamayanlar napıcak şimdi görevlendirilmeleri iptal olması gerekmiyomu?mezuniyet belgeleri olmadan nasıl göreve başlıcaklar?

hocam bütten kalıpta ataması iptal edilenler zaten azınlıkta. sayılacak kadarlardır. zaten o iptal olanların yerinede başvuru yapıp atanamayanlar alınır. bunun için yeni bi alım yapılmaz yani

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri