Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
bende bütleri verdim artık mezunum arkadaşlar.. puan 73
canım aof ye ne tşkr edıyosun bence haketmedıler.bu senın emeğinin karşılığı olması gereken buydu.
nerden duydunuz bu bilgiyi acabaarkadaşlar kötü haber: kasımda atama olmayacakmış. kasım için ayrılan kontenjanları 10bin alımla doldurmuşlar. dolayısıyla kasımda ek atama yokmuş. şubattaymış
nasıl yani arkadaşım nerden öğrendin peki sen bu haberi kesinmi konuşuyorsunarkadaşlar kötü haber: kasımda atama olmayacakmış. kasım için ayrılan kontenjanları 10bin alımla doldurmuşlar. dolayısıyla kasımda ek atama yokmuş. şubattaymış
valla personel genel müdürünün özel kalemiyle yapılan tel görüşmesinde bu sölenmiş. kesin diyolar.arkadaşım bu haberi nerden aldın sadece varsayımmı kesin mi?ben şöyle düşünüyorum şimdi bütünlemede kalıp sözleşmeli gidenler mezun olamadıkları için görevlendirilmeleri iptal olması gereki dimi?ve onların gittiği okullar açık olucak ve yeni bi alım olur kanaatindeyim?benimle aynı fikri paylaşanları bekliyorum?
hocam bütten kalıpta ataması iptal edilenler zaten azınlıkta. sayılacak kadarlardır. zaten o iptal olanların yerinede başvuru yapıp atanamayanlar alınır. bunun için yeni bi alım yapılmaz yaniarkadaşım bu haberi nerden aldın sadece varsayımmı kesin mi?ben şöyle düşünüyorum şimdi bütünlemede kalıp sözleşmeli gidenler mezun olamadıkları için görevlendirilmeleri iptal olması gereki dimi?ve onların gittiği okullar açık olucak ve yeni bi alım olur kanaatindeyim?benimle aynı fikri paylaşanları bekliyorum?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!