BÜtten kalip ta atananlar var susacakmiyiz arkadaŞlar usulsÜz yapilan atamaya hayir dİyenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cindy08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
pardon arkadaşlar davanın ankara İdare mahkemesinde açılması gerekiyormuş

nasil bİr sİstem bu ya nereye elİnİ atsan parÇasi kopup elİnde kaliyor ama sahİbİnİ bulamiyorsun sonra kİmse Üstlenmİyor.bİzİm bakanliktakİ İŞler aynen bÖyle yÜrÜyor:36_11_13:

arkadaŞlar bİzlerden atananlar Çok sanirim nİye kİmsenİn sesİ Çikmiyor anlamadim yapilani yutup oturacakmisiniz Öyle valla helal olsun ne dİyeyİm.

offffffffffffffffffffff oooooofffffffffffffffffffff nolcaksa olsun artık nolur çok sıkıldık evde boş oturmaktan mezunuz işimiz yok. okurken en azından bir işimiz vardı çıldırmak üzereyim valla!.....

ArkadaŞlar ordan cvp geldİ Şİmdİ de bu Şekİlde atamasi yapilanlar dİploma tarİhİ uymayacaĞi İÇİn gÖreve baŞlatilmayacaktir denİlİyor.yazin bakalim sİze ne dİyecekler.ben dİploma tarİhİnİn 07.09.2009 olacaĞini kendİlerİne İlettİm bakalim ne olacak bu İŞİn sonu hayirlara Çikar İnŞallah.

:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:
ArkadaŞlar ordan cvp geldİ Şİmdİ de bu Şekİlde atamasi yapilanlar dİploma tarİhİ uymayacaĞi İÇİn gÖreve baŞlatilmayacaktir denİlİyor.yazin bakalim sİze ne dİyecekler.ben dİploma tarİhİnİn 07.09.2009 olacaĞini kendİlerİne İlettİm bakalim ne olacak bu İŞİn sonu hayirlara Çikar İnŞallah.

:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:
tek oldugumuzu dusunmeye basladım ooofff.ya arkadasım o verdıgın adrese bende maıl atayım ama işe yarıyacağını sanmıyom baksan kımse kalmamıs.bi biz cırpınıyoz ama vazgecmıcem!!!!!

tek oldugumuzu dusunmeye basladım ooofff.ya arkadasım o verdıgın adrese bende maıl atayım ama işe yarıyacağını sanmıyom baksan kımse kalmamıs.bi biz cırpınıyoz ama vazgecmıcem!!!!!

sonuca ulaşırsak bizim durumuzdakiler ortaya çıkar merak etme....:36_11_13:

bende mail attm ama henüz cvp gelmedi arkadaşlar

:( ne zmn atanıcaz biz ya off... ayrıca bu konunun başlığı midemi bulandırdı.

hani iptal olmuodu bizim yaptığımız başvurular kabul edilmioduu

walla açık öğretime yazdığımm o imalıı teşekkür mailimi burda paylaştım zaten

ama saolsun arkadaşlarr çok İLGİLİ davrandılar

onaylayan kişi sayısı bir elin parmak sayısını geçmez

ne bu yaa dalga mı geçilio :S

ne diyeyim sana aof bilemiyoum yani. sonuçların zamanında açıklanmamasında bir kasıt var bence... adamı olan bütten kalsada atanabiliyor hala anlamış değilim yok böyle bir saçmalık yaaa

bende mail attm ama henüz cvp gelmedi arkadaşlar

:( ne zmn atanıcaz biz ya off... ayrıca bu konunun başlığı midemi bulandırdı.

hani iptal olmuodu bizim yaptığımız başvurular kabul edilmioduu

walla açık öğretime yazdığımm o imalıı teşekkür mailimi burda paylaştım zaten

ama saolsun arkadaşlarr çok İLGİLİ davrandılar

onaylayan kişi sayısı bir elin parmak sayısını geçmez

ne bu yaa dalga mı geçilio :S

arkadaşım benim atama merkezine gönderdiğim maile de cvp gelmedi yaa offfff

arkadaşlar mail yerine fals çekmemiz gerekir bence dha etli olacaktır birsu arkadaş faks numarası ve dilekçe örneğini yazarmısın bende dilekçe yazıp faks çekmek istiyorum

arkadaşlar mail yerine fals çekmemiz gerekir bence dha etli olacaktır birsu arkadaş faks numarası ve dilekçe örneğini yazarmısın bende dilekçe yazıp faks çekmek istiyorum

HİÇ ÜMİDİM KALMIYOR GÜN GEÇTİKÇE :77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:

arkadaşlar konunun dışında bi şey sormak istiyorum bizim bi bölüm daha vardı ismini tam hatırlayamadım ama açıköğretimde büte kalan arkadaşlarmıydı formun ismi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim bu arada diplomasını alan arkadaşlar varsa yazsın lütfen alıp almadığınızı

aof büroyu aradım ve diplomam bugün yani cuma itibariyle büroya gelmiş.alın dediler.

teşekkür ederim wimax

Ben de aldım diplomamı:)

hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim.İnşallah boşuna değildir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri