pardon arkadaşlar davanın ankara İdare mahkemesinde açılması gerekiyormuş
nasil bİr sİstem bu ya nereye elİnİ atsan parÇasi kopup elİnde kaliyor ama sahİbİnİ bulamiyorsun sonra kİmse Üstlenmİyor.bİzİm bakanliktakİ İŞler aynen bÖyle yÜrÜyor:36_11_13:
pardon arkadaşlar davanın ankara İdare mahkemesinde açılması gerekiyormuş
ArkadaŞlar ordan cvp geldİ Şİmdİ de bu Şekİlde atamasi yapilanlar dİploma tarİhİ uymayacaĞi İÇİn gÖreve baŞlatilmayacaktir denİlİyor.yazin bakalim sİze ne dİyecekler.ben dİploma tarİhİnİn 07.09.2009 olacaĞini kendİlerİne İlettİm bakalim ne olacak bu İŞİn sonu hayirlara Çikar İnŞallah.
tek oldugumuzu dusunmeye basladım ooofff.ya arkadasım o verdıgın adrese bende maıl atayım ama işe yarıyacağını sanmıyom baksan kımse kalmamıs.bi biz cırpınıyoz ama vazgecmıcem!!!!!:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:
tek oldugumuzu dusunmeye basladım ooofff.ya arkadasım o verdıgın adrese bende maıl atayım ama işe yarıyacağını sanmıyom baksan kımse kalmamıs.bi biz cırpınıyoz ama vazgecmıcem!!!!!
bende mail attm ama henüz cvp gelmedi arkadaşlar
ne zmn atanıcaz biz ya off... ayrıca bu konunun başlığı midemi bulandırdı.
hani iptal olmuodu bizim yaptığımız başvurular kabul edilmioduu
walla açık öğretime yazdığımm o imalıı teşekkür mailimi burda paylaştım zaten
ama saolsun arkadaşlarr çok İLGİLİ davrandılar
onaylayan kişi sayısı bir elin parmak sayısını geçmez
ne bu yaa dalga mı geçilio :S
arkadaşlar mail yerine fals çekmemiz gerekir bence dha etli olacaktır birsu arkadaş faks numarası ve dilekçe örneğini yazarmısın bende dilekçe yazıp faks çekmek istiyorum
Ben de aldım diplomamı![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!