(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
evet tuba hocam bende ankete katılanlara takıldım biraz.ayrıca selvi hocam ben 8'den önce inerim :) yani bu benim kaderim ama problem değil beklerim ben diğerler arkadaşları da;)

ben yetişirsem sana eşlik ederim :)

ben sizi yalnız bırakır mıyım hiç..gelirim erken..yakın nasılsa:)

selvi hocam problem olmayacaksa gelin yoksa ben bütün arkadaşları beklerim birlikte geliriz.

olmaz hocam aşk olsun:))

peki o zaman :) esenleri kast ediyorsunuz değil mi bu arada :)

arkadaşlar otobüsle gelecekler herkes sabah inecek gibi alsın biletini ve harem de insin Nihal ve tuba hoca da orada olacakalr hepimiz toplanıp eminönüne geçeceğiz.Selvi hocam sizinle de Eminönünde buluşalım olur mu.Esenler eminönüne ters kalıyor.Ben sabah 5:30 6:00 gibi ineceğim.

tamam ozlem hocam..bana uyar..saat 9 da eminnönü de olurum ben yeni caminin(güvercinli caminin) önünde buluşuruz

peki hocam.Funda hocam siz de Harem de inecek şekilde alınız biletinizi.nihal hoca ve tuba hoca zaten birlikte gelecekler hepimiz orada buluşuruz ;)

tamam öğretmenm,inş...

iyiymiş.serkan hoca yenikapıda inecekmiş..o da eminönüne gelcek

tamamdır arkadaşlar bir sorunumuz yok şimdilik hayırlısıyla.funda hocam ben erken inerim zaten size haberi veririm indiğimi benim erken inmek kaderimdir zaten :) sizi ve Nihal hocaları beklerim sonra birlikte eminönüe geçeceğiz.Fakar Serkan hocamın gelmesi biraz geç olacak sanırım onunla da görüşürüz artık.

ankete katılan 43 kişi fakat geziye katılan 8 kişi diğer arkadaşlar neredeler acaba ?

bilemiyoruz kuş olup uçtular galiba:DDDDD
:emot158:

yakalayalımmı o kuşları ((((((((;

bırakın uçsunlar:))bize eminönüdeki güvercinler yeter:DDD:ollk::ollk:

serkan hocam eminönüne ineceğiz ve tekne turu tekne de karar vereceğiz neler yapacağımızı.sizi de bekleyeceğiz konuşuruz o gün en erken gelmeye çalışın sizde geziye yarıdan başlamak istemezsiniz değil mi ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri