(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
dedm ya istnbla gelmn gerek...hemşeri olmamz birşeyi değştrmez öğretmenm...ve selvi..ben sana söylemştmm..sabır ve dua arkdşm dye...amaaaa...hala vaktn var...cami için....((((;

dedm ya istnbla gelmn gerek...hemşeri olmamz birşeyi değştrmez öğretmenm...ve selvi..ben sana söylemştmm..sabır ve dua arkdşm dye...amaaaa...hala vaktn var...cami için....((((;

:))hallederik

evet bu aramzda bi esprydi öğretmenm...ben ve selvi ile ilgli...arkdşm zor durmda kalmsn...yanlşta anlşlmylm...ama içerği bize kalsn...dmi selvi sultn (((;

evet yaa :)) zaten düşündükçe gülüyorum:)) anlatamam ki!.

bende inan ((((; ama bak görürsn inş bende daha neler var (((; o tebessmn varya yapşck yüzne...ben ciddym tatlm..yani o konuda...sen yeterki kabl et...

sağol canım.. biliyorum öyle olcağını zaten:)

((((; arkadaşımmmmmmmmmmmmmm......

özal hoca da gelemiyomuş:((

neslihan ı da ekleyelim arkadaşlar büyük ihtimal geliyor :) dimi neslihancım :)

gelen arkadaşlarımız
1.nihal hoca
2.özlem hoca
3.tuba hoca
4.elif hoca
5.serkan hoca
6.özal hoca
7.egeli yağmur
8.ben:) selwi
9.neslihan
şimdilik 8 kişiyiz

özal öğretmenmi kandıramzmyzzzz....özlem öğretmnm,nihal öğretmnm yardm edinnn ltfennn....

neslihan hocam da mı geliyooo çok sevindim:))

neslihan öğretmne bende çok sevndm ama özal öğretmnm nedn gelemyr ya...oda olsydı süper olrdu...

şimdi baktm ve elmde olmdn tebessm ettm...istanbula gelen 8 kişi...sonradan haklı mazereti olnları çıkarırsk bi kenara..ankette oy kullananlar nerde (((;

özal hocamın özel bi mazereti varmış hocam.sağlık problemi.aramızda olamıycak ama inşallah başka sefere yine konuk ederiz kendisini.en kötü ihtimal 7 kişiyiz.

hayırlısı öğretmnm...bunada şükür diyelimm....

arkadaşlar kusura bakmayın çok faal olamıyorum bu aralar evimı taşıyacağım o yüzden işlerim çok :( yardıma gelmek isteyenler gelebilirler :))))))))

gözlerm hep sizi ardı öğretmenm inanın...selviye soracaktm habern varmı diye...yakın olsydk eğer emin oln yanınzdaydm yardm için...ama bu kadar uzaklktn tek yapablcğm size koly gelsn demek malesef...bir an önce aramza dönmnz dileği ile,şimdiden kolay gelsn (((;

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri