(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
elif hocadan başka yok mu ?

ben bu başlığa bakmayalı,kalıcak yer ayarlamaları bile yapılmış :) arkadaşlar,ben dayımda kalıcam büyük ihtimalle ya da eşimin ablasında (görümce kelimesini sevmem :) ) yani kalıcak yerim var......

yarın buluşma ankaradamı?

her iki günde de "yıl sonu gösterilerim" var. maalesef katılamayacağım.

hayırlısı..özlem hocam sizin var mı kalacak yeriniz..yoksa ya bende ya da öğretmenevinde diye düşündük ama..ne dersiniz?

hayırlısı..özlem hocam sizin var mı kalacak yeriniz..yoksa ya bende ya da öğretmenevinde diye düşündük ama..ne dersiniz?
hocam benim ki büyük bir ihtimal günü birlik olacak gibi 2 gecem de otobüsde geçecek gibi görünüyor :(

çok kıskanıyorum ben bu geziyi ama :((

selviii...yalnz benmymmm...herkes nerdeee...

anadolu yakasında buluşacakları ben organize edebilirim arkadaşlar oradan geleceklerle harem otogarında buluşabiliriz... karşı grup ile buluşuruz sonra :)

anadolu yakasında buluşacakları ben organize edebilirim arkadaşlar oradan geleceklerle harem otogarında buluşabiliriz... karşı grup ile buluşuruz sonra :)

tren yoluyla gelcekler için iyi olur hocam:))

selvi kaç kişi oldğmz netlştmi...kimlr gelyr...

hocam ben özelden mesaj atıcam arkadaşlara.. ona göre yazarım tam kişi sayısını ama aynı gibi kesin olarak sen ben özlem hoca nihal hoca özal ve serkan hocamlar esra hoca gelebilir egeli yağmur bi kaç isim daha var netleştirip ekliycem

tuba hoca da var ay unutmuşum:))

ve oğluda (((; ayıp olmsn dmi...iki elmzn parmklrndn fazlyz yani...süperrrr (((; kalbm pır pır...

eeeveetttt:)))o olmadan olur mu için:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri