Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar ben de aldım atama kararnamesini ama bu kararnameden bişey anlayamadığım için personel şefimin yanına gittim. ne personel şefi ne de ildeki bu işlerle ilgilenen kişi bir açıklama yapamadı. ben okul öncesi öğretmenliği/çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunuyum. beni okul öncesi öğretmenliğine geçirmişler. şimdi ben eğer bu atamaya itiraz edersem eski alanımı aynı şekilde bırakacaklar. ama itiraz etmezsem eğer sadece okul öncesi öğretmeni olarak görevime yeniden başlayacağım.
bunun açıklaması bizim liselere atanabileceğimiz anlamına felan gelmiyor bence. tam tersi çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenlerini mesleki eğitim veren uygulama sınıflarında boş olan kontenjanlara yeniden atama yoluyla görevlendirecekler. okul öncesi öğretmenleri de bu kurumlarda çalışamayacak. bu işde de yine siyaset kokuyor ama hadi neyse.. durup duruken bu değişikliğin anlamı ne anlayabilmiş değilim.
tam bir anlayan varsa çarşambaya kadar açıklama yaparsa çok sevinirim.
bunun açıklaması bizim liselere atanabileceğimiz anlamına felan gelmiyor bence. tam tersi çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenlerini mesleki eğitim veren uygulama sınıflarında boş olan kontenjanlara yeniden atama yoluyla görevlendirecekler. okul öncesi öğretmenleri de bu kurumlarda çalışamayacak. bu işde de yine siyaset kokuyor ama hadi neyse.. durup duruken bu değişikliğin anlamı ne anlayabilmiş değilim.
tam bir anlayan varsa çarşambaya kadar açıklama yaparsa çok sevinirim.