arkadaşlar niye inat ediyorsunuz kadın kırk kere dedi kadrolu olacak hepsi diye bide 31binin içinde sözleşmeli olcak diye söylenti çıkarmayın..
zaten beklemek çok zor bide böle sıkıntı verici laflar söylemeyin dikkatli yorum yapalım LÜTFENNNNNN
Arkadaşlar 31 bin öğretmen alımı kadrolu alım olacak ve sözleşmeli görevlendirilen öğretmenlerde başvurabilecek. Yani sadece atanamayanlar değil. Bu kadrolu 31 bin alıomdan sonrada boşalan yerlere sözleşmeli alım olacak. Bu kesin Nimet Çubukçunun bu yönde açıklama yaptığını iyi hatırlıyorum. Kafalar karışmasın.
ah şu beklemek en zoru ne olacaksa olsa bir an öncede herkes işine gücüne baksa benim kadrodan bir beklentim yok şahsi fikrim beklenin altında olur belki diyorum belki sözleşmeli olur ama kadrolu ne kadar alım olrsa onun yerine sözleşmeden kaç kişi geçerse artıkböyle düşününce kendi adıma imkansız diyorum ama yinede umutsuz yaşanmıyor
şunu unutmayın ama, geçen sene 10 bin atama herkese sürpriz olmuştu, sözleşmeden kadroya geçen kadar 10 bin fazladan almışlardı.. bu sene neden olmasın..okul öncesine özel bir uygulama..9. kalkınma planı böyle istiyor..
Sözleşmeli alım sayısı sözleşmeden kadroya geçen sayısı ne ise o kadar olur bence... 5000 kadrolu alımda 5000'nin hepsini sözleşmelilerin doldurması gibi bir durum olursa sözleşmeli 5000 olur. Böyle de birşey olmayacağına göre sözleşmeli alım sayısı bu yönde olmaz. Ek alım olduğu takdirde Kadroya geçen sayısı ne ise sözleşöeli alımda o yönd eolur.
5000 kadrolu alım olursa bunun 2000'ni falan sözleşmeden kadroya geçenler olur diye düşünüyorum. Hatta daha az bile olabilir çünkü genellikle doğu açılacakatır kadro için güzel yerde olan sözleşmeliler de yerinden oynayıp doğuya gitmek istemezler... Yani aslında bilmiyorum yaa herkes burada bişilerin tahminini yürütüyor yorum yapıyor bende bu modaya uyayım dedim. Bildiğimden değil yani
Buarada şunu da eklemeden edemeyeceğim MEB.in ne yapacağı belli olmaz neyi yapmayacağım diyorsa yapıyor çünküara atama yapmayacağım diyor ama yapadabilir o zaman 10bine yakın bir rakama tamamlanır
![]()
![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!