Bu yil 31bİn ÖĞretmen alinacakmiŞ!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
hocam siz sözleşmeli misiniz ??

arkadaşlar niye inat ediyorsunuz kadın kırk kere dedi kadrolu olacak hepsi diye bide 31binin içinde sözleşmeli olcak diye söylenti çıkarmayın..
zaten beklemek çok zor bide böle sıkıntı verici laflar söylemeyin dikkatli yorum yapalım LÜTFENNNNNN

hocam siz 31binin sadece kadrolu mu olacağını söylüyorsunuz? ben pek emin değilim bu konuda ama inşaallah sizin dediğiniz gibi olur..

Sözleşmeli ya da kadrolu artık bıktım ya yeterki atanalım.İşimize gücümüze bakalım.İnşallah herkes atanır.

evet hocam ben sözleşmeliyim ama eş durumu kullanabilmem için kadrolu olmam şart gözüküyor..
bu arada nimet abla kadrolu demişti ben duydum ama 25bin diyordu önce sonra 31bine çıktı onu anlamadım tek :S

yaa çok iyi o zaman yaa ben dünki haberde duymadım ondan öyle düşündüm ardından bi de sözleşmeli olur da inşaallah atanamayan kimse kalmaz. sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah bütün eşlerinden ayrılar birleşebilirler :((

arkadaşlar okul öncesinde zorunlu olan ıl sayısına 27 il daha mı eklendı yoksa 25 mi?

Arkadaşlar 31 bin öğretmen alımı kadrolu alım olacak ve sözleşmeli görevlendirilen öğretmenlerde başvurabilecek. Yani sadece atanamayanlar değil. Bu kadrolu 31 bin alıomdan sonrada boşalan yerlere sözleşmeli alım olacak. Bu kesin Nimet Çubukçunun bu yönde açıklama yaptığını iyi hatırlıyorum. Kafalar karışmasın.

Arkadaşlar 31 bin öğretmen alımı kadrolu alım olacak ve sözleşmeli görevlendirilen öğretmenlerde başvurabilecek. Yani sadece atanamayanlar değil. Bu kadrolu 31 bin alıomdan sonrada boşalan yerlere sözleşmeli alım olacak. Bu kesin Nimet Çubukçunun bu yönde açıklama yaptığını iyi hatırlıyorum. Kafalar karışmasın.

evt hocam öyle olacak diğer sitelerden de okuduğum bu şekilde..

ek alım olacaksa okul öncesine bence 4bin yada 5 bin kadro verirler :) yani inş 3binin altına düşmez kadrolu alım..

ah şu beklemek en zoru ne olacaksa olsa bir an öncede herkes işine gücüne baksa benim kadrodan bir beklentim yok şahsi fikrim beklenin altında olur belki diyorum belki sözleşmeli olur ama kadrolu ne kadar alım olrsa onun yerine sözleşmeden kaç kişi geçerse artıkböyle düşününce kendi adıma imkansız diyorum ama yinede umutsuz yaşanmıyor

ah şu beklemek en zoru ne olacaksa olsa bir an öncede herkes işine gücüne baksa benim kadrodan bir beklentim yok şahsi fikrim beklenin altında olur belki diyorum belki sözleşmeli olur ama kadrolu ne kadar alım olrsa onun yerine sözleşmeden kaç kişi geçerse artıkböyle düşününce kendi adıma imkansız diyorum ama yinede umutsuz yaşanmıyor

şunu unutmayın ama, geçen sene 10 bin atama herkese sürpriz olmuştu, sözleşmeden kadroya geçen kadar 10 bin fazladan almışlardı.. bu sene neden olmasın..okul öncesine özel bir uygulama..9. kalkınma planı böyle istiyor..

sümeyra hocam gönül tabiki de böyle istiyor ama üst üste iki yıl sürpriz bir alım olmaz kanaatindeyim zaten geçen sene aldı zorunlu illerin bir çoguna bu sene çalışan ve yüksek alanlar gider şanş devri bitti ne yazık ki ama umarım yanılırım

Geçen seneki gibi bir alım olacağını zannetmiyorum.Çünkü diğer branşları çok rahatsız etti.Bilmiyorlarki ne zorluklarla biz bölümümüzü bu duruma getirdik.

şunu unutmayın ama, geçen sene 10 bin atama herkese sürpriz olmuştu, sözleşmeden kadroya geçen kadar 10 bin fazladan almışlardı.. bu sene neden olmasın..okul öncesine özel bir uygulama..9. kalkınma planı böyle istiyor..

ben de hiç sanmıyorum geçen yılki gibi bir alım... yine çok olabilir ama 10bin gibi bir rakam çok düşük bir ihtimal... Geçen yıl 10bin alımın nedeni usta öğretcilk iptal edildiği içindi iptal edilmesi acil öğretmen ihtiyacı doğurdu ve bu alım yapıldı.
Geçen yıl zorunlu il sayısı sebebiyle ilk başta 5bin küsür alım yapmışlardı daha önceleri okulöncesi böyle bir alım zaten görmüyordu. 10bin rakamının zorunlu olması ile bir ilgisi yoktu yani. Bu yıl da zorunlu olan iller arttığı için yine alım fazla olacaktır ama tek bir branşa o kadar yüklü bir alım olmaz diğer branşlara adalatesiz davranmış olurlar böyle olursa bunu yapmazlar diye düşünüyorum... bakalım artık bekleyip göreceğiz tüm öğretmenlerin yüzü gülsün inşallah...

bende geçen seneki gibi olacağını sanmıyorum ama daha önce de söylediğim gibi kadrolu alımın en az 5000 olacağını düşünüyorum. kadrolu alım 5000 olsa sözleşmeli de 5000 olsa 10000 alım olur işte tabi kadroluların hepsi yeni alım olamayacak sizce sözleşmeliden kadroya geçecek kaç kişi olur arkadaşlar??

Sözleşmeli alım sayısı sözleşmeden kadroya geçen sayısı ne ise o kadar olur bence... 5000 kadrolu alımda 5000'nin hepsini sözleşmelilerin doldurması gibi bir durum olursa sözleşmeli 5000 olur. Böyle de birşey olmayacağına göre sözleşmeli alım sayısı bu yönde olmaz. Ek alım olduğu takdirde Kadroya geçen sayısı ne ise sözleşöeli alımda o yönd eolur.
5000 kadrolu alım olursa bunun 2000'ni falan sözleşmeden kadroya geçenler olur diye düşünüyorum. Hatta daha az bile olabilir çünkü genellikle doğu açılacakatır kadro için güzel yerde olan sözleşmeliler de yerinden oynayıp doğuya gitmek istemezler... Yani aslında bilmiyorum yaa herkes burada bişilerin tahminini yürütüyor yorum yapıyor bende bu modaya uyayım dedim. Bildiğimden değil yani :)

Buarada şunu da eklemeden edemeyeceğim MEB.in ne yapacağı belli olmaz neyi yapmayacağım diyorsa yapıyor çünkü:D ara atama yapmayacağım diyor ama yapadabilir o zaman 10bine yakın bir rakama tamamlanır :D :D

hocam kimse bişey bildiğinden konuşmuyor zaten herkes birşeyler tahmin ediyor işte :)) inşaallah 2binden fazla kadroya geçen olmaz da yeni alım olur..

süpperr yorum bence ruh halimiz bu işteeeee....

Sözleşmeli alım sayısı sözleşmeden kadroya geçen sayısı ne ise o kadar olur bence... 5000 kadrolu alımda 5000'nin hepsini sözleşmelilerin doldurması gibi bir durum olursa sözleşmeli 5000 olur. Böyle de birşey olmayacağına göre sözleşmeli alım sayısı bu yönde olmaz. Ek alım olduğu takdirde Kadroya geçen sayısı ne ise sözleşöeli alımda o yönd eolur.
5000 kadrolu alım olursa bunun 2000'ni falan sözleşmeden kadroya geçenler olur diye düşünüyorum. Hatta daha az bile olabilir çünkü genellikle doğu açılacakatır kadro için güzel yerde olan sözleşmeliler de yerinden oynayıp doğuya gitmek istemezler... Yani aslında bilmiyorum yaa herkes burada bişilerin tahminini yürütüyor yorum yapıyor bende bu modaya uyayım dedim. Bildiğimden değil yani :)

Buarada şunu da eklemeden edemeyeceğim MEB.in ne yapacağı belli olmaz neyi yapmayacağım diyorsa yapıyor çünkü:D ara atama yapmayacağım diyor ama yapadabilir o zaman 10bine yakın bir rakama tamamlanır :D :D
süpperr yorum bence ruh halimiz bu işteeeee....​

arkadaşlar şuna inanın ne kadar kadrolu alım varsa eksiksiz o kadar sözleşmeli boşluğu olacak çünkü bUNDAN sonra kadrolu atam aolmıcak herkes en kötüsü 26yı işaretlicek kadrolu olabilmek için
inşallah 5bin kadro ve ardından 5bin sözleşmeli verilir..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri