Bu sehırleri kımler sectı acaba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
arkadaşlar ben tercihlerimi yaptım yarın milli eğitime onaylatıyorum doldururken ellerim titredi benim gibi aceleciler varmı yoksa ben tekmiyim ? :)
tek değilsin arkadaşım bende tercihlerimi bitirdim yarın onaylatacağım inşallah herkese hayırlı istanbulda yaşıyorum doğu batı tartışmasına karşıyım doğuyu batıyı heryeri seçtim +26 da yazdım hayırlısı herkese...

tek değilsin arkadaşım bende tercihlerimi bitirdim yarın onaylatacağım inşallah herkese hayırlı istanbulda yaşıyorum doğu batı tartışmasına karşıyım doğuyu batıyı heryeri seçtim +26 da yazdım hayırlısı herkese...[/QUO Ha şöyle arkadaşım emin olun size doğuyu karalayanlar size 26 yı kapattırıp kendilerine şans yaratıyorlar öyle konuşanlar daha çok oraları tercih ediyor allah herkesin kalbine göre versin

sen ne cesaretle bu şekilde konuşa biliyorsun hayret yaa senin karlıova dediğin yerde eşim 2 yıl astsubay olarak görev yaptı ben de 1 yıl anasınıf öğretmenliği yaptım keşke uzata bilseydik görev süremizi. abuk subuk konuşupta milletin canını sıkma yok pkkymış yok şizofren olmuşlarmış ben de bingöllüyüm asker eşiyim doğuluları iyice pkklı yaptınız ha yürekli olun biraz tırsmayın sizi yemezler doğulular acaba batıda onlardan gördüğünüz insanlığı görebilecekmisiniz bi düşünün hanfendi....

ha ben söylemesem gidince kimse görmeyecek bilmeyecek... artı sen bingöllüsün zaten kötülemezsin ki ben insanları iyidir dedim dikkattt et. bingöl merkezde de kaldım neyse burda yasanılanları anlatsam zaten rüyalara girer gerek yok herkes için allah hayırlı yerler nasip etsin bana evimin kapısının ardı gurbet sayılır... ha bingöl ha yakın yer... birdec orada bir bingöllü olarak subay ve esi zaten sıkıntı yasamaz canım ekleyeyim bingölü yineisteyeceğimmmmmm .mecburen

ha ben söylemesem gidince kimse görmeyecek bilmeyecek... artı sen bingöllüsün zaten kötülemezsin ki ben insanları iyidir dedim dikkattt et. bingöl merkezde de kaldım neyse burda yasanılanları anlatsam zaten rüyalara girer gerek yok herkes için allah hayırlı yerler nasip etsin bana evimin kapısının ardı gurbet sayılır... ha bingöl ha yakın yer... birdec orada bir bingöllü olarak subay ve esi zaten sıkıntı yasamaz canım ekleyeyim bingölü yineisteyeceğimmmmmm .mecburen

ha şöyle itiraf et sen millete karala tercih etmelerine engel ol sora sen tercih et neymiş mecburmuş dikkat et o kabusları bidaha yaşama... kimsenin aklı yoktu zaten sana kaldıydı millete akıl vermek

herkes aklını başına alıp gözünün önüne baksın kimsenin aklıyla hareket edip oyuna gelmesin çok gördük çooook...

bunlar görecelıdır arkadasım oralarda herkes farklı seyler göruyor....asıl bence sız abuk subuk kon usmasanız ıyı olur....sen ıyı görmussun o kısı kötu bıreysel farklılıklar vardır

she kill hocam tercihlerini yapmıssın allah hayırlı etsin tabiki bizler kadare inanan insanlarız ..ki ben de senin gibi doğu tercihi yapacağım ki diyorum evli ve çocuğu olmayanlar 26 isaretleyip gitsinler bence bu sans birdaha gülmeyebilir.. çocuklarıma rağmen uzaklara gitmeyi düsünüyorum...doğu batı olayı aptalca zatenn doğudaki insanlar gerçekten çok iyi ve misafirperver insanlar ama iyi niyetleri kullanılabiloyr diyorum. artı esim köylüyle sorun yasamamıs.. ben baskalarıyla yasamıs dedim ama arkadas kendi milletine mal etti ....

ha şöyle itiraf et sen millete karala tercih etmelerine engel ol sora sen tercih et neymiş mecburmuş dikkat et o kabusları bidaha yaşama... kimsenin aklı yoktu zaten sana kaldıydı millete akıl vermek

yok arkadasım sen açıkta kalma memleketine git diye herkesin aklını çelmeye çalıstım ..nettin yaaa sen....

yok arkadasım sen açıkta kalma memleketine git diye herkesin aklını çelmeye çalıstım ..nettin yaaa sen....

sen kaldığın yerden doğuyu kötülemeye devam et belki bikaç kişiyi vazgeçirirsin bikaç kişide bikaç kişidir ne koparsan kar hesabı nekadar vazgeçirirsen okadar şansın yükselir devammmmmmmmmmm

ya niye anlamak istemiyorsun bir yeri kötülemek karalamak çok kolay bu bahsedilen yere insanlar tayin olunca ağlayarak gelirler emin ol tayinleri çıktığı zaman ağlayarakta geri dönerler gördükleri insanlıktan ötürü ben bunu anlatmaya çalışıyorum yapıcı olun biraz benim eşim yıllarca doğuda görev yaptı batmanından tutta ağrısına kadar emin olun korkulacak yerler değil ben burdaki arkadaşların kötülüğünümü istiyorumda böyle konuşuyorum sanki allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısı nerelerse oralar olsun ben giresundayım daha 2 ay önce karakoldan astsubayımızı şehit verdik her gün bir ilçe karakolları basılıyo terörse al işte sana batıdada terör

o terörü çıkartanlar da destek verenlerde giresunlu değil ama ben karlıovada teröre destek veren askerlerimizi asağılayan çok nsana denk geldim.. tabi artık sen bu isi atanmaktan çok memleket meselesi haline getirdiğin için cevap veriyorum...arkadaslar karlıovanın taslıçay köyü anasınıflarına açık ve rahat bir köy dür..

o terörü çıkartanlar da destek verenlerde giresunlu değil ama ben karlıovada teröre destek veren askerlerimizi asağılayan çok nsana denk geldim.. tabi artık sen bu isi atanmaktan çok memleket meselesi haline getirdiğin için cevap veriyorum...arkadaslar karlıovanın taslıçay köyü anasınıflarına açık ve rahat bir köy dür..

vijdanmı yaptın şimdi tükürdüğünü yala önce karala sonrada tavsiye et tutarlı ol biraz... BİNGÖLLÜYÜM ASKER EŞİYİM İKİ OĞLUM VAR İKİSİDE SUBAY OLACAK SÜLALEM YEDİCEDDİM MİLLİYETÇİ

madem iyi niyetliysen tasalanma bukadar herkes kendi başının çaresine bakabilir senin etiketlediğin doğuda

demek giresunda teröre destek yok..... demekki bir yerde terörün olması için halkın desteğine gerek yok terör bu nereye ne zaman uğrayacağı belli olmaz yani bingöllüler teröre destek versede vermesede...devamını sen getir

afyon-batman ben de yazdım arkadaşım

vaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvv

valla gİdİlecek yer fazla yok zaten doĞu İllerİnde bİngÖl genÇ nasilmiŞ hocam eŞİnİz oralari da bİlİyor mu?eŞİmİn tayİnİ oraya Çikti (asker)mecburen orayi yazdim ama bakalim olacak mi....nasİp.
o
hocam insallah atanırsın. artık bingöl genç karlovadan iidir yer yer değisiyor tabi..korucu köyleri nispeten daha rahat esiniz asker daha iyi bilir. senin durumunda bir kaç arkadasım var esi subay bir sene çok iyi çalısıp kadroya geçtiler oralarda ders çalısmak en iyi mesgale . çok can sıkacak bir sey değil bende 2 yıl kaldım .

o
hocam insallah atanırsın. artık bingöl genç karlovadan iidir yer yer değisiyor tabi..korucu köyleri nispeten daha rahat esiniz asker daha iyi bilir. senin durumunda bir kaç arkadasım var esi subay bir sene çok iyi çalısıp kadroya geçtiler oralarda ders çalısmak en iyi mesgale . çok can sıkacak bir sey değil bende 2 yıl kaldım .

çok teşekkürler hocam inşallah olur usandık artık atama beklemekten...HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ATANAMAYAN KİMSE KALMASIN İNŞALLAHHHH......

şırnakta idil ve cizre ilçeleri dışında yazmayın benden söylemesi.idil zübeyde 3 kişi alıyor orası olabilir ya da cumhuriyet yazabilirisniz.pınarbaşı benim okulum idilde köy 18 km ilçeye. 2 kişi alıyor ama norm kadrosu dolu haberiniz olsun başka okula vericekler isterseniz idil meb arayıp sorun.okul sabahcı öğlenci köyde kalmanız gerekebilir bunları göz önünde bulundurun...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri