Bu Da Bizim Makarna Evimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mehtap051

arkadaşlar resmi küçültüp resim eklemeye çalıştım ama burada boyutu fazla görünüyor.nasıl yapacağım bunu.
makarna evimize çok uğraştık ama makarnaları çok zor yapıştırdık.siz neyle yapıştırdınız.biz makarnayı kartona çok zor yapıştırdık ve ancak bunu yapabildik.umarım hoşunuza gider.

çokk güzell olmuşşş:D:D:Drenkleri de çokk hoşş gözüküyorrr.....
teşekkürlerr anılllllllll...eline emeğine binlerce kezz sağlıkkkk....
teşekkürlerr sevgilii mehtapp..
sevgilerr..

Çok güzel olmuş elinize sağlık.Tutkalla denediniz mi?Benim aklıma o geldi...ama gerçekten çok güzel olmuş..

çok güzel olmus

ellerinize sağlık çok güzel olmuş..resim konusuna gelince daha önce bende resim boyutlarını küçültmüştüm..benimkilerde şimdi büyük gözüküyor..sanırım bi sorun çıkmaz..olursada bakarız..:)

renkli renkli çok güzel olmuş

evet gerçekten çok güzel olmuş...farklı bir etkinlik...eline sağlık...

çok güzel anılı tebrik ediyorum

beğenmenize çok sevindik.biz bali kullandık yapıştırmak için.bir dahaki sefere tutkjal deneyelim bakalım.makarnalrı yapıştıramayınca bayası arttı.onlarla da yumurta süsleyeceğiz.bu güzel görüşler için hepinize teşekkürler.

güzel olmuş elinize sağlık...

çok güzel olmuş ya.bende yaptırıcam.çocukların değişik şeyler boyamak hoşlarına gidiyor zaten.

Renkleri çok canlı olmuş, ellerinize sağlık güzel olmuş.

cnm çok güzel olmuş..ben tutkalla yapıştırdım sorun çıkmadı:D ellerinize sağlııkk

çok güzel olmuş bide renk renk olunca :) ben de öğrencilerime yapırıcam :36_1_21:

eline sağlık güzel olmuş ve de güzel görünüyor

etkinliğin çok güzel olmuş. ancak makarna yerine daha farklı bir mataryal kullanılsa (pipetv.b.) kullanılsa daha iyi olmazmıydı. binlerce insan AÇLIKLA savaşırker....yiyecek madelerinin etkinliklerde kullanılması hem çocukların yiyecek maddelerine daha farklı bakmalarına yol açar diye düşünüyorummmmmmmmm

Çok güzel olmuş elinize sağlık

paylaşım için teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri