boncuk bebek ve takılara bakınnnnnnbide düğme kolleksiyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayhabi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ayhabi
Çok Şeker OlmuŞlar..
Elİnİze SaĞlik...

ellerinize sağlık

cok seker olmuslar cıvıl cıvıl

tesekkurler

Çok hoşş teşekkürler...

ben niye bişey göremiyorum::(

sayın yöneticilerim sitedemi yoksa yine telekom kaynaklımı birşey var resimler akşam gözüküyordu şimdi görünmüyor

evet güzelim faliyetleri göremiyorum......:(( telekom grevde değil artık

resimleri açamıyorum acaba bir sorun mu var.tesekkürler

resimleri göremiyorum :(

görünmüyor:(

GÖzÜkmÜyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

resimler gözükmüyorr :(:(:(

bir kaç gündür problem var resimler görünmüyor...

neden resimler açılmıyor acaba bir sorumnmu var tsekkürler

resimler artık göürünüyor,site yöneticilerimize ve yorumlayan arkadaşlara teşekkürler

boncuk adamdan ne güzel anahtarlık olur

Çok şirin olmuşlar, ellerinize sağlık.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri