Boluda Görevliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ermer
merhabalar...ben boluda canip baysal ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim 2 yıllık öğretmenim marmara mezunuyum foruma yeni üye oldum.herkese tekrardan merhabalar...:)

merhaba öğretmenim hoş geldin

teşekkür ederim...

Aramıza hoş geldiniz hocam

aramıza hoş geldin iyi paylaşımlar

Hoş geldiniz şeref verdiniz :)

hoşgeldiniz hocam.

hoşgeldin hocam ben bolu mezunuyum 2004 yılında mezun oldum şimdi nevşehir avanosta çalışıyorum.Ama boluyu çok özledim bilmiyorum siz memnunmusunuz boludan?İstanbuldan sonra Bolu size biraz küçük gelir ama çok şirin bir yerdir bolu.çalıştığınız okulda arkadaşlarım staj yapmışlardı.görüşmek üzere.

hoşgeldiniz böylee genç öğretmenleri görmek ne mutlu bana bir anne olarak

ben boluluyum memleketimde çalışıyorum..ewet küçük ama şirin bi yer...
teşekkürler arkadaşlar...

BOLU MUKEMMEL BIR YER. DOGA NIN GOKYUZUYLE BIRLESTIGI TEK YER BENCE.

merhaba arkadaşım:) bende Kültür İlköğretim Okulunda görevliyim.Bende Ankara üniversitesinden Mezun oldum ve 1 senedir Bolu'dayım. BAşarılar.

indis' Alıntı:
merhaba arkadaşım:) bende Kültür İlköğretim Okulunda görevliyim.Bende Ankara üniversitesinden Mezun oldum ve 1 senedir Bolu'dayım. BAşarılar.

merhaba...öncelikle boluya hoşgeldin..:) her ne kadar küçük bir yer olsada ben boluda yaşamaktan çok ama çok memnunum...umarım sende zaman içinde sevmeye çalışırsın...bu arada kültürdeki ebru öğretmen benim stajerimdi...selamlarımı iletirsin...:)
okul öncesi ailesine hoşgeldin...

Hoşgeldiniz.....

Hoşgeldiniz....

hoşgeldiniz arkadaşlar :)

rabia ve emel sizde hoşgeldiniz..:)

meraba siteye hoşgeldiniz. bende şuan boluıda okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum. sizi burada görmek beni mutlu etti

candyyy' Alıntı:
meraba siteye hoşgeldiniz. bende şuan boluıda okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum. sizi burada görmek beni mutlu etti
merhaba candyy sende aramıza hoşgeldin...:) kaçıncı sınıfsın...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri