Boluda Görevliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:
meraba siteye hoşgeldiniz. bende şuan boluıda okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum. sizi burada görmek beni mutlu etti
merhaba candyy sende aramıza hoşgeldin...:) kaçıncı sınıfsın...

teşekkürler.. son sınıf öğrencisiyim. bende bu sene vali mehmet ali türker anaokulunda staj yaptım. bakalım ikinci dönem neresi olacak?

hoşgeldiniz..bende abant izzet baysal üni. 2005 mezunuyum.çok şanslısınız.çok güzel bir şehir ve okuldasınız.umarım sizde memnunsunuzdur.

candyyy' Alıntı:
0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:
meraba siteye hoşgeldiniz. bende şuan boluıda okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum. sizi burada görmek beni mutlu etti

teşekkürler.. son sınıf öğrencisiyim. bende bu sene vali mehmet ali türker anaokulunda staj yaptım. bakalım ikinci dönem neresi olacak?

iyi bir okulda staj yapmışsın...sanırım hocalarınız okul konusunda istediğiniz yerlere vermeye çalışıyorlar...
kesin benim stajerimide tanıyosundur...adı zeynepti...:) başarılar.. dilerim...

0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:
0_beste_0' Alıntı:
candyyy' Alıntı:

iyi bir okulda staj yapmışsın...sanırım hocalarınız okul konusunda istediğiniz yerlere vermeye çalışıyorlar...
kesin benim stajerimide tanıyosundur...adı zeynepti...:) başarılar.. dilerim...

Evet iyi bir okuldu. Ama ondan önce 3 farklı okulda daha staj yaptım. hocalarımız bu konuda çok adaletli. Farklı deneyimler için farklı okullara gönderiyorlar. Zeynep'i de tanıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Staj danışmanlarımız da aynıydı. Yaptığı etkinlikleri takip etme olanağım oldu.Umarım size faydalı olmuştur.

hosgeldınız

çok çalışkan azimli biriydi zeynep çocuklarımda bende çok sevdik onu...umarım ileride çok daha başarılı bir öğretmen olur canndyy...

siz aramıza hoşgeldiniz öğretmenim...:)

:36_3_12:merhaba ısparta ş.karaağaçta öğretmenim herkese selamlar

ben bolu 2006mezunuyum ne kadar şanslı olduğunuzu anlatama

artık boluda son günlerim...yazları ve tatillerde burdayım ancak...çok özlicem memleketimi...keşke hiç çıkmasam burdan ailemdem dostlarımdan ayrılmasam..

Ben De Boluluyum Merhaba ArkadaŞim:)bolu GÖynÜkte GÖrev Yapiyorum.ben De Merkeze Gelebİlecek Mİyİm?ama Bİ YÖnden Bakarsaniz Da İyİ ÇÜnkÜ DoĞu Hİzmetİnİ Yapiyorum Burda.baŞarilar ÖĞretmenİm:)

Ben De Boluluyum Merhaba ArkadaŞim:)bolu GÖynÜkte GÖrev Yapiyorum.ben De Merkeze Gelebİlecek Mİyİm?ama Bİ YÖnden Bakarsaniz Da İyİ ÇÜnkÜ DoĞu Hİzmetİnİ Yapiyorum Burda.baŞarilar ÖĞretmenİm:)

aramıza hoşgeldin kzf kaplan...çok şanslısın bence hem memleketindesin hemde zorunlu hizmetini yapıyorsun...hizmet süren bitince merkeze geçersin inşallah...başarılar...
ben artık boluda değilim malesef eş durumundan elazığa geldim zorunlu hizmetimizide yapıyoruz burda...

hoş geldin hocam ben de orda staj yaptım...

hoşgeldin ermer

siz hoşgeldiniz arkadaşlar...:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri