İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Bizim sınıf nerdesin

Story Kongreye başvuru tarihi geçti yaa 🙁 25 in de sondu.
merhaba arkadaşlar bende 3. sınıf ögrencisiyim.
mrb belkıs.hoşgeldin
BENDE OKULÖNCESİ 2.SINIF 1.ÖĞRETİMİM ARKADAŞLAR!!HEPİNİZE MERABALARR
BELKIS VE TUBİKO HOŞ GELDİNİZ.
TUBİKO HERALDE TANIDIM SENİ 🙂
arkadaşlar selam bende cumhuriyet okul öncesi 3.ssınıf öğrencisiyim
TABİ BENİ TANIMAMAK MÜMKÜN DEĞİL AMA BEN DE SİZİ TANIDIM GALİBA BÖCÜKLER!!:362jf:HIMM..BURDA DA BULDUNUZ BENİ DEMEK!!BU ARADA SİZ HANGİ TÜR BÖCÜKSÜNÜZ??ONA GÖRE TEDBİRİMİ ALIP KONUŞCAM DA SİZLE:36_11_6:,NEYSE GÖRÜŞÜRÜZ TEKRAR:36_1_21:BÜYÜK VE KÜÇÜK BÖCÜK DEMEK:36_11_6:
:3613411xz:VALLA TUBİKO YİĞİDİN MALI MEYDANDA.:504xn:
:362jf:
:36_1_21::36_1_21:arkadaşlarrr cumhuriyet üniversiteli forumcular olarak bir buluşma düzenleyelim diyorum ne dersiniz katılmak istemisiniz?en kısa zamanda msjlarınızı bekliyorum iyi geceler.
arkadaşlar mesaj ifadem çok uygunsuz olmuş neyse artık hoş görün🙂
slm arkadaslar
olur güzel olur ben gelirim valla
serdem senden başka gelen yok galiba baksana tepki yok🙂)))
arkadaşlar sınavlarımızın bitip okulun kapandığı şu günlerde mezun olan arkadaşlara yolunuz açık bahtınız şen olsun demek istiyorum.inşallah başarı hep yanınızda olur gurur duyacağımız nesiller yetiştirirsiniz.ben de 4. sınıf olmanın mutluluğuyla tatile başlıyorum yarın kendinize iyi bakın çocuklarımızada mezunlar size sözlerim
Selam millet sınavlar bitti... Herkese hayırlı uğurlu olsun. Ve öğretmen arkadaşlar sizinde okullar kapandı sizede hayırlı olsun. Hepinize diyorum ki:

HERKESE İİİİİYİİİİ TAAAATİİİİİLLLLEEEER
bende cumhuriyet üniversitesindeyim...🙂🙂🙂🙂 bu sene 4çsınıfa geçtim inşAllah mezun olurum seneye..
slmmmmmmmmmmmm bewnde burdayımmmmmm....
nslsınızzzzzzzzzzzzzzzz......
hehehe ben geldim ben 4.sınıf oldum

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.