BİR ÇOK ETKİNLİKLER.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatiavci_74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08
hepsi birbirinden mükemmel. paylaşım için teşekkürler

ANNELER GÜNÜ ŞALININ TARİFİ
ÖNCE BEYAZ ŞAL ALDIK VEDE RENKLİ İPEK BOYAMA BOYALARI.ŞALI ILIK SULYLA ISLATIYORUZ
ÇÖP POŞETİNİN ÜSTÜNE ŞALI YAYIYORUZ ŞALIN ALTINA BELİRLİ ARALIKLARLA PLASTİK BARDAĞI ALTI YUKARI GELECEK ŞEKİLDE YERLEŞTİRİYORUZ.RULO DA OLABİLİR.PAKET LASTİĞİYLE BARDAĞI DESKLİYORUZ.BÖYLELİKLE ŞALDA BARDAK KOYDUĞUMUZ YERLER TEPEDE KALIYOR.ÖNCE BARDAĞIN ÜST TARAFLARI ÇOCUKLARIN İSTEDİĞİ BİR RENK BOYANIYOR BU ÇİÇEĞİN ORTASINI OLUŞTURUYOR
BARDAĞIN AŞAĞILARI DA İSTENEN FARKLI BİR RENK BOYANIYO BÖYKLEDE ÇİÇEK GÖRÜNTÜSÜ VERİLİYO.DİĞER YERLERDE İSTENEN REKLERDE BOYANIYOR.
ŞAL ISLAK OLDUĞU İÇİN BOYA ŞALDA DAĞILIYOR VE BAZI YERLERDE İÇ İÇE GEÇEREK FARKLI EFEKTLER ALIYOR.VEDE ŞAL ÇABUK BOYANMIŞ OLUYOR.SAÇ KURUTMA MAKİNESİ İLE KURUTULUP TERSTEN BUHARSIZ ÜTÜULE ÜTÜLÜYORUZ ŞALIMIZ PAKETLENİOP HAZIRLANMIŞ OLUYOR
YUMURTA KIZLARA GELİNCE YUMURTANIN ALTINI DESTEKLEYİCİ RULO YADA KARTONDAN YUVARLAMA YAPIYORUZ ÜSTÜNE GRAPON KAĞITLARIYLA ETEKLER PİLELİ PİLELİ YAPILIYOR
SAÇLARINI İPLERDEN,GRAPONDAN YAPILIYOR

:thumbsup::thumbsup::36_7_8:HARİKA ETKİNLİKLER ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİZZ:36_3_12:

Emeğinize sağlık.Hepsi çooooooook güzel.

hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık hocam

hepsi çokk güzel görünüyo. emeğinize ve ellerinize sağlık. ayrıca çok üretici stajerlere sahipsiniz..

Hepsi çok çok güzel olmuş ellerinize ve emeklerinize sağlık..
Teşekkürler:)

hepsi çok güzel teşekkürler:)

rica ederim arkadaşlar daha göndereceğim arkası gelecek

Ya hepsi harika olmuş bunların.Bayıldım walla.tebrik ederim hocam ellerinize sağlık

teşekkürler

tebrik ederim,emeğinize sağlık....bende batikden ve ebrudan fular yaptırmıştım anneler gününde.çocuklar çok mutlu oldu,tabi annelerde çok şaşırdı... tekrar teşekkürler...

Teşekkürler...

teşekürler....çok güzel olmuşlar....ellerinize sağlık:thumbsup:

emeğinize sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş....

rica ederim olumlu mesajlarınız için ben teşekkür ederim arkadaşalar

hepsi de harika olmuş.teşekkürler.

rice edrim arkadaşlar sınıfta hala yerim var sergiye hazırlandığım için bir çok şey yapmaya çalışıyorum... inşallah diğer etkinlikleriminde resmini çekip göndereceğim yakında

çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler

HEPSİDE ÇOK AMA ÇOK ÇOK GÜZEL EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK İİ ÇALIŞMALAR:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri