BİR ÇOK ETKİNLİKLER.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatiavci_74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08
çok güzel çalışmalar teşekkürler...

hepsi birbirinden harika olmuş.Beyaz eşya mobilde süper.Arkadaşım gülleri nasıl yaptın anlatabilirmisin:) :) :)

KARDEŞİM BUNLARA NE KADAR EMEK VERMİŞSİN TEBRİK EDERİM SİZİ.BUNLARI SINIFIMDA UYGULAMAYA ÇALIŞACAĞIM ÖZELLİKLE BUZ DOLABINI. HOŞ MUTLAKA BİZ SİZDEN DAHA GÜZEL YAPARIZ.ÇÜNKÜ BİZ 3 YAŞINDAYIZ.

hepsi de mükemmel olmuş..teşekkürler..

hepsi çok ama çok güzel ellerinize,emeğinize sağlık.............:)

gerçekten hepsi süper sizin ve açıköğretimlinin ellerine sağlık

HEPSİ ÇOK GÜZELLER EMEGINIZE SAGLIK

hepsi çok güzeller emeğinize sağlık.

çok güzel çalışmalar,teşekkürler..

rica ederim arkadaşlar.ben de sizin gibi paylaşmayaı çok seviyorum
yaptıklarımı sizinle paylaşamk istiyorum.bir arkadaş güllerin nasıl yapıldığını dormuş
onları gropan kağıtlarından yaptım elbetteki anlatmak biraz zor ama elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.gropon kağıtını kısa tarafından 5cm genişiğinde kesiyoruz.bir bayrak çubuğunu veya başaka bir çubuğu yeşil groponla kaplıyoruz.5 cm kestiğimiz graponunun ucuna çuğun bir ucunu tama ortaya gelecek şekilde koyup renkli groponumuzu büzdüre büzdüre çubuğun etrafında döndürüyoruz.hepsi bittikten sonra para bantı yardımıyla gülün bitiminden çubuğa bant yapşıştırılır.sonra fon kartonun dan yada el işi kağıdından yaprak yapıyoruz.bu şekilde istediğimiz kadar gül yapıp en son mor rekli gropon ve kurdelayla süslemesini yapıyoruz.bu faaliyet anneler günüğ veya öğretmenler günü için ideal oluyor

ayrıca arkadaşalr faaliyetlerimiz 5-6 yaş grubuyla yaptık.açık öğretim lise öğrencilerimiz fikirlerini çocuklara yaptırdılar.onların emeğine saygı olsun istedim ve isimlerini yazdım.hafta içi ana sınıflarında stajdalar ve hafta sonu dersimdeler.bu sene mezun oluyorlar artık....onlarıjn emekleri için hem 5-6 yaş sınıfıma hemde 11 b açık öğretim öğrencilerime teşekür ediyorummm burdan

ellerinize sağlık farklı etkinliker

hepsi çok güzel teşekkür ederiz

çok güzel etkinlikler .emeğinize sağlık

kesinlikle hepsi harika çalışmalar ellerinize sağlık ben batik şalı nasıl yaptığınızı çok merak ettim yalnızca çok hoş görünüyordu rica etsem anlatabilir misinizşimdien teşekkür ederim

canım ellerıne saglık hepsı çok guzel dıkkatımı çeken en çok yumurta bebeklerdı onun yapılışını gosterırmısın

hepsi çok güzel ve orjinal fikirler yakında bende sınıfımın resimlerini gönderebilirim

hocam sizi ve ekibinizi tebrik ederim. çok yaratıcı çalışmalar yapmışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler

hepsi de çok güzel ve özenli çalışmalar. çok emek vermişsiniz ellerinize sağlık. teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri