Bebeğim kolik ???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turanemine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
2
@turanemine
ssaassrrre
arkadaşlar bebeğim 6 haftalık ve kolik düzeyi arttı
doktoruyla devamlı görüşüyorum ama her şey boş :((
aranızda bu durumu yaşayanlar varsa denedikleri formülleri paylaşabilirler mi??
şimdiden teşekkürler...

bu günlerde yeni tanıştığım bir kelime..arkadaşım yeni doğum yaptı..yani yaklaşık bir ay oldu...bebeği öldürmüş kızcağızı yaa...gece gündüz bir bebek hiç susmazmı yaa...doktor kolit sancıları bunlar demiş..ama kesin bir tedavisi yokmuş...en geç altı aya kadar geçermiş..amanıın dedim yaa 6 ay öle nasıl geçer...doktor arkadaşıma hergün yediklerinin bir listesini tutun ve diğer günlerde şüphelendiğiniz yiyecekleri bu listeden çıkarın demiş..hangi yiyeceği çıkardığınız zaman bebeğiniz daha rahat bir gün geçiriyosa o yiyecekleri belirleyin demiş..yani bebeğinizin hangi yiyeceklere karşı hassas olduğunu ancak siz keşvedebilirsiniz demiş...hergün düzenli masaj yapın demiş..karnına ılık havlu koyarak...
ayrıca öğretmenim benim arkadaşım bebeğine sütü yeterli olmadığından günde bir veya iki defa (tam bilmiyorum) biberonla mama veriyo..siz biberon kullanıyomusunuz bilmiyorum ama doktor ona değişik bir biberon önermiş onlarda almışlar..çocuğun hava yutmasını engelleyen bir biberonmuş..belki biliyosunuzdur..tam ismini isterseniz öğrenebilirim arkadaştan...

ilgin için teşekkür ederim öncelikle
mama kullanmıyorum sadece anne sütü. yediklerime de dikkat ediyorum ancak şu da bir gerçek sebebi bilinmiyor sadece gaz deniliyor ve tedavisi yok. ılık havluyu deneyeceğim arkadaşının da allah yardımcısı olsun. insanı çocuğunun ağlaması perişan ediyor. allah başka dert vermesin inşaallah...
tekrar teşekkürler :))

benim arkadaşımın bebeğindede olmuştu onlarda kolik için cd varmış onu almışlar
ondan sonra rahatlamış Allah yardımcınız olsun inşl umarım kısa sürede düzelir :)

Emine hocam Allah bağışlasın bebeğinizi, zordur tabii sizi anlıyorum. Benim de yakın çevremde böyle bebekler vardı da doktorların dediğine göre telaşlanacak bir şey yok belli aylara kadar böyle ağlıyorlarmış. Yine de araştırın doktorunuza danışmaya devam edin derim. Allah başka dert vermesin dediğin gibi.

Evet benim yeğnenim de üç buçuk aylık oldu, çok ağlayan bir bebek değil ama doktorun önerisiyle ağladığında aspiratörü, saç kurutma makinesi, elektrik süpürgesi açılıyor evde ve gerçekten susuyor özellikle ilk aylarda çok etkili oluyor. Arkadaşımızın dediği gibi anne karnındaki seslermiş.

arkadaşlar çok teşekkür ederim
cd yi bugün temin edeyim denemekte fayda var
dün yeni bir yöntem keşfettik horon tepince biraz rahatlıyor :))
kemençe sesini seviyor benim kız :))

arkadaşlar çok teşekkür ederim
cd yi bugün temin edeyim denemekte fayda var
dün yeni bir yöntem keşfettik horon tepince biraz rahatlıyor :))
kemençe sesini seviyor benim kız :))

:36_11_6::36_11_6: canım benim yaa..yerim seni...

bugün kemençede fayda vermedi alıştı bizim cadı
aklna veya bilgine yeni yöntem gelirse yazarsın dimi arkadaşım :))

tabiki nedemek seve seve...yarın öbürgün bizimde bi cadımız olursa bizde deneyimli bir anne olarak sana başvururuz...dimi ama....:congratulationscut4

tabiki nedemek seve seve...yarın öbürgün bizimde bi cadımız olursa bizde deneyimli bir anne olarak sana başvururuz...dimi ama....:congratulationscut4

canım sağol yaaa...
bu arada koliğimiz azaldı çok şükür
allah sevdiğin insanla hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder inşaallah
kolik konusunda deneyim yaşadığım kesin
allah kolikli annelere yardım etsin başka dert vermesin inşaallah :))

Arkadaşım bizimde hocamız anlatmıştı bebekleri devamlı ağlıyormuş bir kaç doktor gaz sansıcısı demiş neyse bayağı gezmişler falan en sonunda bebeğin doymadığı anlaşılmış yani bazı anne sütleri kalitesizmiş bu yüzdende bebek doymuyormuş haliylede ağlıyor aklınızda olsun derim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri