Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Başvuru sayfasını açan varmı?

Tepki Skoru
0
ne çalışması arkadaşım bu işle ilgilenen arkadaşımıız şuan yok diye cevap veriyor sekreter...

Tepki Skoru
0
tamamen oyalama taktiği,heralde bakanlık önce kendi personelini yerleştirecek sonra koyacak açık yerleri,sonrada aaa yanlışlık düzeltildi deyip bizler tercih yapcaz kalan yerlere

Tepki Skoru
0
bu iş bugun olmazsa ozaman mecbur ellerı mahkum basvurular 1gun uzar

Tepki Skoru
0
şimdide link kaldırıldı yaa şuna bak bugün güya tercihler başladı ama ortada tercih formu yokkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bakanlık bir yanlışlık yapmış ücretli çalışanları ve diğerlerini sözleşmeli öğretmen diye kaydetmiş sayfanın kalkmasının sebebi bu yanlışlık düzelecek

Tepki Skoru
0
açılıyor ama tercih yapamıyorsun hata veriyor yoğunluktan sanırım

Tepki Skoru
0
evet açılıyor ama hata veriyor ve bence bu yoğunluktan falan deil

bu işin içinde çıkarı olanlar var eğer gerçekten öyleyse hiçbirine hakkımı helal etmiyorum........

Tepki Skoru
0
evet açılıyor ama hata veriyor ve bence bu yoğunluktan falan deil

bu işin içinde çıkarı olanlar var eğer gerçekten öyleyse hiçbirine hakkımı helal etmiyorum........
ben sonuna kadar bunu söylüyorum,tamamen oyalama taktiği,bugün tercihler başlamıştı güya ama daha sayfamızı bile açamadık,bunun adı yanlışlık olamaz heralde böyle basit bi yalanın akasına sığınılamaz bence,bunun başka bi adı varrr.....:hhf::hhf:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle