Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Başvuru sayfasını açan varmı?

Tepki Skoru
0
evet acıldı ama yogunluk oldugu ıcın hata verıyo bızım yerımıze hangı torpıllıler tercıh yapıyosa artık allah kahretsın bunları hakkım haram zıkkım olsun..

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar personel meb sayfa yok saat 3buçuk gibi girmiştim sayfa vardı yalız branşlar açılmıyordu giremedim siz nerden açtınız sayfanızı.... çıldırmak üzereyim ya

acu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar MEBBİSin sayfasında sağ taraftaki linkten girin hiç bi sorun yok orda.ben şubatı bekleyenlerdenim. 78.880 ile hem de.
12 kadro açmışlar sadece. kader kısmet diyemiyorum ben buna.
biçok insanın tüm planlarını alt üst ettiler maalesef.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu işte bir bit yeniği var!!!! benim 10 bin atamada tercih ettiğim okullar yine var o okullara düşük puanla öğretmen alındığını gösteriyordu.mantıken bu okuldaki öğretmenin kadrolu başka bir okula gidebilmesi için yüksek pualı olması gerekiyor yada o okulda öğretmenliğe başlamamış olması gerekiyor.sizlerde daha önceki tercih ettiğiniz okullarla şimdiki tercihleri kıyaslayın bu şekilde o kadar çok okul olduğunu göreceksiniz.yani kısacası pek çok kimse atandığı okula başlamamış yada meb kadroları daha önce puanları fazla düşürmemek için dolu gösterdi yorumlarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
arkadaslar mebbis yazıp aratın orada basvuru sayfası açılıyo gözünüz aydın

Tepki Skoru
0
arkadaslar mebbis yazıp aratın orada basvuru sayfası açılıyo gözünüz aydın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tercihleri neye göre yapcaz bu okulların en son aldığı sözleşmeli yani minumum puanını nasıl nerden bulabilirim yardımcı olursanız sewinirim

Tepki Skoru
0
hadi arkadaşlar hepimiz için hayırlısı
inşallah atanırız sevinçlerimizide hep birlikte paylaşalım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika