Baskı Teknikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p3753
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
alüminyum folyoyu buruşturup üzerini sulu boya ile boya çok düzleştirmeden aç ve baskını yap oldukça güzel oluyor.

pamuklada yapabilirsin çok hoş oluyor....

çok teşekkürler öğretmenlerim..

yazılmayan kağıt baskısı kalmış:kağıdı buruşturup suluboya yardımıyla şeklini çıkarabılırsın(kağıt sert olmalı)kumaş baskısında da dokumalık kumaşlardan tercih edersen sonuç daha iyi oluyor.fermuar şekil alabilirsin.odun baskısı,yada işlemeli ahşaplardan(radyatör kapatmaya yarayan ince işlemeli ahşap örgüler var bulabilirsen çok güzel oluyor)bardak ve kavanoz ağızları yada üzerlerindeki desenlerden.kırmızı lahana,tahta bloklar,pırasa,silgi baskısı.şimdilik bu kadar .aklıma birşey gelirse yazarım.umarım güzel bir not alırsın. :)

biras geç oldu galiba ama sönmüş balon baskısı we naylon poşet baskısı da yapabilirsin canım

arkadaşlar bu dediğiniz baskıları hep sulu boya ilemi kullanıyorsunuz merak ettim baskı çalışmalrından pek örnek bilmiyorumda anlatırsanız sevinirim

vallahi zehir gibisiniz ne diyem ben size..ne güzel baskı çeşitleri varmış çok uzak kalmışım ben..teşekkürler..bi yerde güneş baskısı da var yani forum içinde ona da göz at derim ben...

teşekkürler hocalarım ilginiz ve yardımlarınız için...
hocamız uygulama yaptırdı ama hayır final değil dedi ekti bizi...
neyse bunları sulu değilde guaj boyayla yaptığımda daha iyi sonuç aldım çünkü sulu boya net görüntü vermiyor,eğer uygularsanız aklınızda bulunsun...
tekrar yardımlarınız için tşekkür ederim iyilik meleklerim....:)

neden buralarda benim sorularımı kimse yanıtlamıyor bilgilendirmek istemiyormusunuz bilmiyorum öğrenmek istiyorum kötü mü ediyorum

gulsah' Alıntı:
neden buralarda benim sorularımı kimse yanıtlamıyor bilgilendirmek istemiyormusunuz bilmiyorum öğrenmek istiyorum kötü mü ediyorum

gülşahcım burada herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor.ama sorunu başkasının açtığı bir başıl altında soruyorsan belki o yüzden dikkat etmemiş olabilirz

gulsah' Alıntı:
arkadaşlar bu dediğiniz baskıları hep sulu boya ilemi kullanıyorsunuz merak ettim baskı çalışmalrından pek örnek bilmiyorumda anlatırsanız sevinirim

canım bak şimdi grdüm sorunu.ewet genelde suluboyayla baskılar güzel oluo.ama guaj boya,pastel boya ile yapılanlar da war

gülşah hocam ama ben sizin sorunuza cevap yazdım gözünüden kaçtı galiba...
pınar hocamın dediğini yazmıştım guaj boya çok daha iyi sonuç veriyor...
kızma bize olurmu!!!!:) :)

slm arkadaşlar aranızda parmak boyasının tarifini bilen var mı ?varsa verebilir misiniz?teşekkürler

mrb yaprak baskısı yapabilirsin ama yaprağı damarları üste gelecek şekilde koy dosya kağıdınıda yaprağın üstüne koy sonra pastel boyayla kağıdı boya. boyayınca yaprak kağıdın üzerine çıkıyo ve çok güzel oluyo insallah işne yarar

aylince' Alıntı:
slm arkadaşlar aranızda parmak boyasının tarifini bilen var mı ?varsa verebilir misiniz?teşekkürler

canım war bende onun tarifi.
ama geç mi kaldım ?

Bi de bir çok çeşit parmak boyası tarifi war.
Nişastalı, Çiğ oolarak, Çamaşır kolalı...

Hangisini istiosan yazayım

canım rulonun üstüne ipi değişik şekillerde sar ipi boya ve kağıdın üzerinde yuvarla.birde bamya baskısı yapabilirsin aklıma gelen bu kadar

harika örnekler bunlar ben bu kadar baskı çesidi olduğunu bilmiyodum çok saolun hepside çok güzel paylaşımlar

Teşekkürler..

kağıdı yuvarla onun baskısıda güzel oluyor yada yapışkanlı simlarden parmak baskısı yapabilirsin makara baslısıda olabilir

sünger baskısı olabilir iple bağla baş kısmı sonra uçlarından bağlakulakları al sana kedili sünger baskısı sen çeşitlendirebilirsin....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri