Bakın Çocuklarım Kibrit Çöplerinden Neler Yaptılar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@deria83
BİRİSİ TREN YOLU YAPMIŞ...

BİRİSİ HARF YAZMIŞ...

BİRİSİ İSKELET YAPMIŞ...

BİRİSİ BULUT VE GÜNEŞ YAPMIŞ...

BUZDAĞI VE ÇİÇEK...

BU KADARINI EKLEYEBİLDİM DAHA ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÇIKTI ORTAYA..MASA ÜSTÜNDE YAPTIRIYORUM BU ÇALIŞMAYI ÇOK SEVİYORLAR...AYRICA BUGÜN KOLEKSİYON SERGİMİZ OLDU..ONLARI DA EKLEYECEĞİM...TEŞEKKÜLER...:D

çok güzelller canımm süper şeylerin çıktığı belli oluyor..teşekkürler

teşekkür ederimm deryaa..çok güzell çalışmalarr..elinize sağlıkk hepinizinn...

deriacım çok güzeller.onların we senin elinize sağlık

güzel çalışma teşekkürler

İşte çocukların yapmaktan büyük zevk alacağı çalışmalardan biri benimkilerde mandal,dondurma çubukları vs.... materyallerle çalışmaya bayılıyorlar.Çoook güzel DERYAcığım......

:thumbsup:güzel şeyler çıkmış.teşekkürlerrrr

çok güzel deryacım tebrikler...teşekkürler...

Arakadaşlar ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...haftaya da iplerle deneyeceğiz bakalım:D

Çocuklar yaptığında çok farklı ve güzel ürünler ortaya çıkıyor.Tebrik ediyorum bu güzel paylaşımın için teşekkür ediyorum Derya arkadaşım.

Teşekkürler Derya'cığım. Çocuklar gerçektende çooook yaratıcı olabiliyorlar...:)

çok güzcel olmuş deryacım bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. ama bi dipnot: kipritlerle etkinlik yaparken uclarını kesersen yada yakarsan daha iyi olur. çünkü çocuklara zarar verebilir. ağızlarına katabilirler v.s bu tür etkinlikleri ilkokul 1. sınıfta sayılan renkli cubuklarla yaptırırsan hem daha güzel görüntüler çıkar hemde daha eylenceli olur. sadece bir fikir kolay gelsin...

papatya1911' Alıntı:
çok güzcel olmuş deryacım bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. ama bi dipnot: kipritlerle etkinlik yaparken uclarını kesersen yada yakarsan daha iyi olur. çünkü çocuklara zarar verebilir. ağızlarına katabilirler v.s bu tür etkinlikleri ilkokul 1. sınıfta sayılan renkli cubuklarla yaptırırsan hem daha güzel görüntüler çıkar hemde daha eylenceli olur. sadece bir fikir kolay gelsin...

benim aklıma gelmemişti bu evet:) ama çocuklarım başındayım çoğu zaman yaptırdım bunu ve bi sorun çıkmadı:) sağol uyarın için...

güzel çalışma teşekkürler, ben de fasülye vb ile yaptırıyordum

derya'm teşekkürler

çocukların yaratıcılığını etkileyen güzel bir çalışma olmuş.teşekkür ederim

Deryacım çok yararlı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık..
Tüm yaratıcılıklarını kullanabilirler buarada :)

paylaşım için teşekkürler

çok güzel..yaratıcı çocuklar neler yapmışlar.. teşekkürler..

teşekkürler!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri